Ideea e ca a postat imaginile pe facebook iar eu nu doresc sa mi se vada fata, si se vede destul de clar cum il agresează verbal pe cel de la paza si il instiga la violență.
Lucrez in Kaufland, cel de la paza l.a confundat pe un client cu un domn care cu o zi înainte a furat niste lucruri. Am fost rugat de acesta sa il ajut cu derularea imaginilor de pe camere (deoarece acesta nu stia sa manevreze mai repede), sa vedem daca se confirma ca acesta era sau nu. In tot acest timp eu am fost filmat de catre acel client, plus ca a filmat monitoarele unde se vad camerele de supraveghere. Clipul l.a postat pe Facebook, iar eu nu doresc sa apar in acel video, in plus se vede ca am o atitudine calma si cu toate acestea lumea ma jignește si pe mine.
Mentionez ca la intrarea in magazin filmatul este interzis,la camere filmatul este interzis, plus ca i s-a adus la cunoștință ca nu are voie sa filmeze, dar dansul nu s-a conformat.
Ce pot face in acest sens, deoarece compania nu ma va ajuta in acest sens?
Ce sanse de castig am si care ar fi pasii necesari sa dau acel clip jos (am facut cerere deja la Facebook, dar nu cred ca am sanse prea mari de a reusii)?
Buna Ziua! Parinti mei au luat inainte de rev din 89 un apartament de la ICRAL, am platit in toti anii chirie la stat... Anul trecut ne-am trezit cu proprietarul si el nea spus sa ii dam o chirie de 300 Euro, suntem 2 frati la scoala, tata pensionar si mama lucreaza la o scoala, deci ii platim cum spune legea, adik sa ii dam pana in 25% venitul pe familie adik 500 lei(Nu avem nici un contract de inchiriere cu el, dar avem dovada cand ii trimitem banii prin posta dar refuza sa ii primeasca), Noi ne pregatim sa plecam, dar prop. a inceput sa se joace cu noi... vrea sa ii dam apartamentul cu linoleum nou, si peretii vopsiti, chiar daca noi l-am luat de la icral nicidecum de la el, si vrea sa vina cu un avocat sa faca un proces verbal pe tema aceasta si azi l-a sunat pe tata si tata la- inregistrat cand ne jignea si ne ameninta (cu moartea, ca ne da foc, ca ne pune o alta usa...). Va Rog Sa ma Ajutati sa imi spuneti cam ce avem de facut. Va Multumesc! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie!