avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Activitate nykol93

Activitate nykol93

Răspuns la discuția Reziliere contract de colaborare
Buna ziua, nu exista nicio clauza de reziliere, de aceea intreb.
Buna ziua,
Am incheiat un contract de colaborare cu o firma pentru presatea unor servicii (zugraveri si finisari) in care se specifica partile, serviciile care se vor presta, suma si modul de plata si data la care se finalizeaza lucrarile.
Nu este mentionata nicio clauza in cazul in care apar intarzieri.
Exista vreo posibilitate de reziliere din partea mea a contractului daca lucrarile nu sunt terminate la timp?
De asemenea, exista vreo posibilitate legala de a actiona in instanta firma/reprezentatul in cazul in care aceste lucrari nu s-au facut la timp?
Multumesc!
Răspuns la discuția Furt
Am trimis toate actele laptopului. Eu nu am mai fost contactata de niciun reprezentant al politiei de peste 6 luni. As fi vrut sa stiu ce pot sa fac ca sa se mai faca ceva in cazul acesta pentru ca sunt foarte sigura ca nu au mai facut nicio cercetare.
Multumesc
Discuție Furt
Buna ziua,
In vara a intrat in casa un "domn" care mi-a furat un laptop, mai mult nu a reusit pentru ca m-am trezit si am inceput sa tip. am sunat la politie imediat ce am iesit din casa, dar politia a venit dupa 45 de min si dupa ce au vazut ce s-a intamplat si cererea mea de a veni intai criminalistii au asteptat inca 3-4 ore. Timp de 2 saptamani am fost la politie sa mi se arate infractori care semanau cu cel care a intrat in casa mea(mentionez ca l-am vazut la fata si i-am vazut toate trasaturile), dar dupa aceasta perioada nu am mai fost anuntata de nimic.
Chiar vreau sa il gaseasca, avand in vedere ca au portretul lui, au zis in dimineata in care au luat probe ca au si probe biologice, amprente.
As dori sa stiu ce pot sa fac mai departe, sesizari plangeri?
Multumesc!