avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate bigpostman

Activitate bigpostman

Am înțeles și mulțumesc cu respect!.......Frustrarea mare,se datorează hotărârii primarului de a elimina "bursa primarului" fix de când aveam și noi, legal,dreptul de a o incasa.....Sănătate maxima și va mulțumesc încă o data pt.lamurire!

Cornel Vasile a scris:

Bursele de merit obţinute în baza prevederilor legii se acordă începând cu semestrul al II-lea, pentru elevii aflaţi în clasele de început ale învăţământului gimnazial, liceal sau profesional, respectiv începând cu semestrul I, pentru elevii aflaţi în celelalte clase ale învăţământului gimnazial, liceal sau profesional.


Bună ziua!Copilul meu s-a ambiționat,și a scos media 10 curat,în anul școlar 2020-2021,în clasa a 5-a și în semestrul 1 și în semestrul 2......Bursa de merit a intrat în cont cu specificarea clară a semestrului 2......Ce s-a întâmplat cu semestrul 1,rămâne o enigmă pt.mine și nu știu ce explicație să-i ofer copilului meu......Ma poate cineva,ajuta? Mulțumesc anticipat!
SI TOTUSI...............IN CEREREA SI IN DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE PE CARE O COMPLETEZI IN VEDEREA ACORDARII AJUTORULUI DE INCALZIRE,SE SPECIFICA A SE COMPLETA EVENTUALE VENITURI OBTINUTE IN LUNA PRECEDENTA DEPUNERII ACESTOR CERERI CATRE D.G.A.S.P.C........ADICA IN CAZUL MEU IN OCTOMBRIE.............................................................................................................................. NU IN MAI.............................DECI..........CE E ASA DE CLAR IN DREPTATEA LOR?
D.G.A.S.P.C.-UL A OBSERVAT CA IN MAI 2011 PE CNP-UL MAMEI MELE S-A FACUT O TRANZACTIE DE VANZARE-CUMPARARE SI CU INTARZIERE DE UN AN JUMATATE EI IMI REPROSEAZA CA AM ASCUNS ASTA IN CEREREA SI IN DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE PE CARE AM COMPLETAT-O IN VEDEREA OBTINERII AJUTORULUI DE INCALZIRE IN SEZONUL NOIEMBRIE 2011-MARTIE 2012.....EXISTA ACOLO UN PARAGRAF IN CARE SE CERE SA INSCRII EVENTUALELE VENITURI REALIZATE PRIN VANZAREA BUNURILOR IMOBILE................... DAR EU SI NICI MAMA MEA NU AM CUMPARAT SI NICI NU AM VANDUT NIMIC IN PERIOADA IN CARE EI MI-AU ACORDAT ACEST AJUTOR DE INCALZIRE.....ASA CA AM OPTAT LOGIC SA NU SPECIFIC NIMIC IN ACEL PARAGRAF..........ACUM EI MA SOMEAZA SA INNAPOIEZ BANII.................CINE ARE DREPTATE ?