Nu il pot primi fizic telefonul pentru ca refuza sa dea ochii cu mine, mi-a blocat telefonul sa nu o pot suna, asa ca singura cale este doar prin tribunal sa stiti, eu vreau doar valoarea telefonului.
Referitor la banii ceilalti , ar trebui ca in fata instantei sa recunoasca faptul ca i-am dat banii, eu nu am vre-un act, vre-o chitanta ca i-am dat banii, Sper ca instanta va decide si esalonat sa imi inapoieze totul
Acum doua luni i-am cumparat prietenei un telefon Samsung A 71 cu acte de la Flanco in valoare de 2200 lei, iar eu platesc ratele in prezent, Acum dupa ce s-a terminat relatia , as vrea sa recuperez costul total al telefonului adica cei 2200 lei prin actionare in judecata. Plus ca pe langa telefon am mai ajutat-o cu niste bani vre-o 7000 lei dar pentru aceia nu am ceva la mana .Ce sanse am sa recuperez prin tribunal totul fiind legal ?
Buna ziua.Am o nelamurire va rog, am avut o relatie cu o femeie de ceva ani, in urma caruia s-a nascut baietelul nostru, care poarta numele meu pe certificatul sau de nastere, noi nu am locuit impreuna, eu locuiesc in Ploiesti, ei locuiau in Ciolpani, jud. Ilfov, iar mama sa il avea sub tutela , eu ii plateam pensia alimentara . In urma cu aproximativ, o luna de zile, mama lui a decedat, iar acum eu ca tata l-am luat la mine , acum as vrea sa stiu daca imi trebuie ceva vre-un act la mana sau nu ,de la tribunal ca fiind tutorele lui de drept ?
Inteleg si va multumesc pentru raspuns. Cateva persoane m-au dus in eroare ca si cum eu nu pot trimite pensia, ci numai firma la care lucrez sa imi opreasca lunar pensia .Nu stiam sigur care este situatia de aceea am decis sa scriu sa intreb.Inca odata va multumesc
Paratul are dreptul personal de a trimite pensia alimentara lunar prin posta sau numai firma la care lucreaza poate trimite?
sa stiti ca mi se pare foarte ciudata chestia asta, daca orice om ramane fara loc de munca la un moment dat de unde sa mai plateasca? Asta nu este rea intentie dimpotriva, trebuie ca statul sa poata sa inteleaga pe cei aflati in aceste situatii, trebuiesc schimbate unele legi in tara asta in care ne este scarba uneori sa ma traim , de ce se intampla in jurul nostru
copilul l-am recunoscut in acte este scris pe certificatul de botez numele meu de familie. Si stabilesc sa ii dau 1/4 din venitul meu lunar, bun ,dar daca de ex pe viitor as ramane fara serviciu si nu mai am cum sa ii platesc pensie, mi se poate intampla ceva sau nu? Poate sa ma traga la raspundere?
Buna seara.Am o mare nelamurire ce ma macina de ceva timp si la care as dori sa stiu niste raspunsuri .Eu am o relatie cu o femeie ce dureaza de 4 ani si ceva, nu suntem casatoriti si nici nu locuim impreuna. Anul trecut mai precis pe 1 iunie 2014, a venit pe lume baietelul nostru si care acum sta cu mama lui la ea impreuna cu parintii ei.Eu ma duc in fiecare saptamana sa imi vad baiatul si ii duc si cate ceva bineinteles,asa am discutat si sa ne intelegem omeneste pe cale amiabila. ea a inceput in ultima vreme sa fie nemultumita de cat pot sa ii ofer eu la copil si a inceput ca imi zica ca ma da in judecata pentru plata pensiei alimentare. Tin sa precizez ca eu locuiesc singur, ma intretin sigur, am si eu cheltuielile mele si imi ajut copilul cu ce pot si eu .Acum as dori sa stiu este posibil sa ma poata sa ma dea in judecata chiar daca nu suntem casatoriti sau nu poate? care ar fi raspunsul la aceasta tema? ce poate sa faca si ce nu?
As dori sa stiu daca am niste amenzi contraventionale neachitate pe ratp, care sunt din 2006, 2007 ,ce se intampla cu ele? se prescriu? cei de la serviciul public de finante locale din ploiesti mi le-au dat separat fata de impozitul pe care il am de platit pe apartamentul care il detin. Cum se procedeaza, mi se prescriu amenzile dupa un anume timp?