avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Activitate craiova

Activitate craiova

Caut un executor pentru a recupera un prejudiciu de la o avocata din Timișoara (exista sentința definitiva pe care nu a omorât-o și deci, sunt nevoita sa apelez la un executor) - exista cineva care poate prelua acest caz?
Răspuns la discuția Executare silita
Da, există o hot arate definitiva in favoarea mea.


Company Advising a scris:

Aveti o hotarare pe care sa o puneti in executare? Nu prea se intelege despre ce este vorba.

Nu potrecupera prejudiciul stabilit de instanta precum și suma poprita persoana vinovata nu plateste ce pot face? Eu sunt din Craiova persoana găsit a vinovata din Timisoara - proces sau executare silita? Executor din Craiova se poate?
Am nevoie de un avocat bun in Craiova pentru reprezentare apel la respingere contestatie executare silita un caz mai complicat fiind vorba de fals in inscrisuri iar intimata este avocat nu on Craiova ci in Timisoara.
Răspuns la discuția repunere in drepturi
Multumesc.
Răspuns la discuția repunere in drepturi
In hotarerea definitiva scrie: Dispune anularea deciziei de concediere nr. 1181/23.03.2016 emisă de intimata. Dispune reintegarea contestatoarei pe postul detinut anterior. Obligă intimata sa plătească contestatoarei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate sau reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat începând cu data de 23.03.2016 si pana la data reintegrarii efective.

Răspuns la discuția repunere in drepturi
nu este specificata suma - ce suma ar trebui sa prrimesc, cum se calculeaza, cum pot sa verific, daca nu se achita, ce pot face mai departe?
In 2016 am fost in somaj in urma unei concedieri abuzive - am actionat societatea la care lucrez in instanta si am castigat cu repunerea in functie si plata tuturor dreprurilor banesti retroactiv. Am neefectuate 21 zile de concediu de odihna aferente 2016 - se compenseaza in bani sau este legal sa le solicit spre efectuare?
Buna ziua, Am castigat in instanta repunerea in functie cu plata tuturor drepturilor ce mi se cuvin dupa o concediere abuzuiva. Din pacate repunerea in functie nu se face conform a ceea ce a existat inainte de concedierea abuziva, respectiv locul de munca, sarcinile de serviciu, drepturi banesti. Ce pot face in aceasta situatie?cum pot verifica daca suma pe care ar trebui sa o vireze ca si despagubiri retroactive pentru un an, este cea reala sau se doreste plata unor drepturri mult mai mica decat realul?
Cu stima,

Simona
Răspuns la discuția pensionare fortata
multumesc pentru detalii - da, este mentionat in decizie ca nu imi vor fi afectate drepturile salariale si ca pot sa nu vin la serviciu. Postul a disparut de pe ejobs dar am o captura cu anuntul din google, numar si ceva detalii la cautare, apare si mesajul ca nu mai exista postul dar la cautare apare clar data de 9 februarie 2016 si postul - am chiar aplicat la acest post.Cui trebuie sa adresez plangerea/contestatia?