avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Coralex

Activitate Coralex

Discuție Inselaciune
In urma cu aproximativ 2 saptamani am comandat (de pe un site de vanzari online), de la o persoana / privat, un produs cu anumite caracteristici. La primire am constatat ca produsul nu corespunde la ceea ce am comandat eu si l-am sunat, a raspuns si i-am spus problema la care el a spus ca va remedia greseala. De 2 saptamani tot oincerc sa dau de el la telefon si nu mai vrea sa raspunda. Intrebarea mea este daca pot sa recuperez banii dati sau sa se remedieze ceva vizavi de acest caz.
Mentionez ca nu am adresa lui ci doar numarul de telefon.
Am gasit pe internet o persoana care vindea calculatoare. Am vazut una din ofertele lui de vanzare care (spunea el), nu mai este valabila dar are o alta oferta. Am discutat despre noua lui oferta si am cazut de comun acord sa facem tranzactia dar ce am primit de la el nu corespundea deloc cu ce am comandat iar intrebarea mea este daca pot recupera banii sau sa "plateasca" pentru inselaciunea de care se face vinovat (se ocupa cu vanzari pe net) ?
P.S. Acum nu mai raspunde nici la telefon

[Editat numarul de telefon - 2.11. din Regulament: Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]