avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

In urma cu aproximativ 2 saptamani am comandat (de pe un site de vanzari online), de la o persoana / privat, un produs cu anumite caracteristici. La primire am constatat ca produsul nu corespunde la ceea ce am comandat eu si l-am sunat, a raspuns si i-am spus problema la care el a spus ca va remedia greseala. De 2 saptamani tot oincerc sa dau de el la telefon si nu mai vrea sa raspunda. Intrebarea mea este daca pot sa recuperez banii dati sau sa se remedieze ceva vizavi de acest caz.
Mentionez ca nu am adresa lui ci doar numarul de telefon.
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 17:50, 11 Februarie 2013
aca cunoasteti numele,datele de contact,daca apreciati ca se justifica efortul,puteti formula plangere la politie impotriva persoanei in cauza
trebuia sa faceti plangere la politie in momentul cand ati primit produsul sau cel tarziu a doua zi,ca sa il poata prinda cand ridica banii in cazul in care este teapa. acum daca nu e teapatot ar trebui mers la politie sa depuneti o plangere.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
mariusbt1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma: cum se poate dovedi ca vanzatorul a trimis exact produsul comandat cand cumparatorul afirma ca a fost inselat? gerrardd gerrardd Am citit multe topicuri in care cei care au luat teapa pe diferite site-uri primind alte produse in loc de cele comandate ( bolovani in loc de laptop de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani comanda online yssas yssas Cum pot recupera banii de la o comanda online, plata numerar la livrare ce a fost o țeapă? Am comandat online parfumuri de pe un site, ce avea la contact un ... (vezi toată discuția)