avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate mot-dia

Activitate mot-dia

Buna ziua,
Am si eu o întrebare:sunt nascuta in martie 1969, am un stagiu total de cotizare de 32 ani si 10 luni.
Momentan beneficiez de pensie de invaliditate grad 3. As putea cere trecerea la pensie anticipata la urmatoarea revizuire a dosarului (in august 2026, cand voi avea 57 ani si 6 luni)? Sau care ar fi variantele in situatia in care nu mi se aproba prelungirea pensiei de invaliditate? Sa ma intorc la serviciu si sa mai lucrez cateva luni pentru a putea solicita pensie anticipata? Sa astept acasa sa fac varsta pentru pensie anticipata? Pot sa ma inscriu la somaj? Perioada de 4 ani de studentie la zi este luata cumva in calcul?
Mulțumesc anticipat.
Pentru un ONG
Buna ziua,
Cum pot trans.ite declaratiile pe e-guvernare? Am incarcat declaratiile in fisier inteligent dar nu reusesc sa uploadez fisierul, desi am semnatura electronica.
Va rog, care ar fi pasii?
Pe site ul e-guvernare am solicitat ajutor de mai bine de o luna si nu am primit nici un raspuns.
Multumesc anticipat!
Daca cetateanul strain a contestat procesul verbal de contraventie si prin sentinta definitiva judecatoria respinge plangerea acestuia, unde ar trebui trimis titlul executoriu spre executare?Cine are obligatia de a urmari aceste debite?
O amenda din februarie 2003 este prescrisa, daca totusi a avut o somatie in septembrie 2008?
Multumesc anticipat