avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate yrynela

Activitate yrynela

buna ziua,pot sa vand un teren intravilan daca am act de partaj voluntar de la notar? si inca o problema pe acest teren sunt niste constructii ca nu figureaza pe actul de partaj, intrebarea este pot sa fac schita cadastrala pe teren?
buna ziua, pot iesi singur din indiviziune de pe un titlu de proprietate comun cu alti 7 coproprietari sau suntem obligati sa iesim toti?
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
nu este vorba de un imobil ci de 7 suprafete de teren extravilan si de o suprafata intravilan care mi sa cuvenit mie la mica noastra intelegere,eu trebuie sa cer domnului de la cadastru sa dezmembreze acel intravilan de celelalte 7 si sa imi faca schita doar pe acea suprafata? va multumesc
buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema, vreau sa ies din indiviziune de pe un titlu comun pe care suntem 8 coindivizori sau proprietari fiecare din astia 8 ne stim lotul de teren care ne apartine, intrebarea mea este cand voi face schita cadastrala voi face, numai pe lotul meu de teren sau trebuie sa faca si pe loturile celorlalti 7? mentionez ca eii nu sunt interesati sa iasa din indiviziune, dar sunt deacord ca eu sa ies.