avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate gabi2k

Activitate gabi2k

Răspuns la discuția Model cerere insolventa
Inseamna ca firma de asigurari nu ma poate despagubi decat dupa ce primesc actele de insolventa (cel putin asa mi s-a comunicat de la firma de asigurari), dar intre timp pot sa actionez in instanta pe administratorul agentiei de turist (cu care am o conventie in care este specificat faptul ca daca agentia nu imi plateste suma pana la o data...care a trecut...se obliga el ca persoana fizica sa imi restituie banii). Singura problema este ca persoana respectiva din cate am inteles este plecata in Anglia " se faca bani " si nu cred ca are bunuri pe numele lui
Răspuns la discuția Model cerere insolventa
Multumesc frumos marisescudan. Orice ajutor si sfat imi sunt de mare folosesc. Astept orice sugestie
Răspuns la discuția Model cerere insolventa
A fost ca greu de depistat...Agentia respectiva avea polita de asigurare pentru insolventa si faliment valabila, avea liceenta de functionare aprobata de ministerul turismului si mai avea si 3 site-uri. Deci ...nimic nu dadea de banuit.
Răspuns la discuția Model cerere insolventa
Suma este de 7200 lei. Daca as mai gasi o persoana pagubita si am face o cerere comuna oare se poate cere insolventa in aceasta situatie ? sau exista vreo varianta de a verifica daca firma respectiva a intrat in insolventa sau sunt incepute procedurile de insolventa ?
Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine un model pentru o cerere de insolventa. Sunt o persoana fizica, care a cumparat un pachet turistic de la o agentie de turism. Respectiva agentie era asigurata pentru risc de faliment si insolventa. Cei de la agentia de asigurari mi-au spus ca pot sa imi recuperez banii de la ei doar daca primesc documentele de insolventa. Nu se mai poate lua lagatura cu nimeni de la agentia de turis, am inchis unde aveau sediu si probabil nu mai sunt in tara. Din cate am inteles eu pot sa fac o cerere de insolventa pentru firma respectiva, iar daca tribunalul aproba cererea si trimit documentele la firma de asigurari pot sa-mi recuperez banii. Ma puteti ajuta cu un model de cerere si sa-mi explicati care sunt etapele care trebuiesc parcurse ?