avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Octavianmnl

Activitate Octavianmnl

Multumesc pentru ajutor! Taxele judiciare sunt in valoare de...?
In cererea de chemare in judecata pentru drepturile de autor neplatite, pot mentiona ca cheltuielile de judecata ocazionate de acest proces sa fie suportate de parata? reprezinta ele taxele judiciare?
Buna ziua, revin cu 2 mici nelamuriri...care este corespondentul art. 281 291 i art. 154 166 din Noul Cod al muncii ?
Si cererea de chemare in judecata pentru drepturile de autor neplatite, este diferita fata de cererea de chemare in judecata pentru neplata salariului?
Multumesc :innocent:
Va multumesc foarte mult! Imi voi recupera banii de la acest director care nu a stiut sa-si respecte angajatii! Sper sa se invete minte !
Multumesc. Cum fac aceasta chemare si cui ma adresez? Exista un tipizat sau dau cu subsemnatul?
Cum imi pot recupera ultimele 3 salarii de la locul de munca? La ITM mi s-a spus ca pot actiona doar in instanta. E absurd! Daca nu mi-am primit banii munciti, de 3 luni de zile, de unde as avea bani sa suport asemenea cheltuieli? Exista varianta unui avocat din oficiu? Sau varianta unui avocat care sa-si primeasca remuneratia la sfarsit?

Figurez ca angajat al societatii desi de 2 luni de zile refuz sa ma duc la munca! Sunt in domiciliat in Bucuresti, sediul firmei este in Bucuresti, iar locul unde se desfasoara activitatea este in Ploiesti.