avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate vesa_i

Activitate vesa_i

Răspuns la discuția Recalculare alcoolemie
da multumesc . Mai am o intrebare ,daca acepta testul poligraf si nu iese bine,poate fi prezentat ca proba impotriva lui ?
daca la recalculare valoarea alcolemiei a iesit sub 0,8 procurorul tine cont de aceasta , sau de valorile de la sange? dar daca se ajunge in instanta se tine cont de valorile de recalculare sau nu?
Răspuns la discuția alcool la volan
se poate un raspuns, va rog. multumesc
buna ziua, in urma unui eveniment rutier care a avul loc , valorile alcolemiei au fost 1,2 si 1,3 sa facut recalcularea la Timisoara si a iesit la 0,6 . Care dintre valori se iau in considerare si ce este de facut mai departe? i sa adus la cunostinta de catre cei de la politie si a fost intrebat daca doreste sa faca testul poligraf. Va multumesc.
buna ziua, la evaluarea personalului pe criterii de performanta in sistemul sanitar in cursul anului trecut o angajata a fost in concediu medical ultimele 3 luni din an fiind insarcinata, cum se face evaluarea poate primi calificativ maxim sau nu ? si a doua intrebare , daca angajatii sunt nemultumiti de acordarea calificativelor si fac contestatie ce face conducerea unitati in acest caz? va multumesc
Mergeti repede la un cabinet de med. muncii.
Răspuns la discuția Analize medicale
Examenele medicale periodice se efectueaza semestrial,finalizate prin fisa de aptitudine,si constau din examen coprobacteriologic se pot face in semestrul doi sau trei si examen coproparazitologic care se face anual,nu se mai cere VDRL. Vezi HG 1169/2011 fisa 128.
Răspuns la discuția accident fara daune
si la recalculare sunt sanse sa creasca sau sa scada valorile Mutmesc.
Răspuns la discuția accident fara daune
am inversat valorile 1,3 si 1,2
buna seara. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. o persoana a avut un accident rutier fara daune a intrat intr-un copac de pe margina drumului,nimic grav, sa dus la politie pentru dovada de reparatie si de aici incep necazurile, a fost pus sa sufle in etilotest si a indicat 0,62 mg alc. pur in aer expirat, au mers la spital pentru probe ,dupa 4 zile au venit rezultatele 1,2 si 1,3 ,foarte surprinsa toata lumea deoarece nu mai consumase alcool de dimineata de la ora 5 (aprox 2 l vin rosu) iar evenimentul a avut loc dupa masa la ora 3,iar pe persoana respectiva nu sa vazut a fi baut ceva. Cum este posibil ca dupa atata timp sa aiba asemenea valori si cum e mai rau in scadere nu in crestere, spuneti-mi va rog ce urmari vor avea si ce se poate face mai departe.