avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandramgs

Activitate Alexandramgs

Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua ! Daca un apartament a fost scos la licitatie in urma restantelor acumulate la creditul ipotecar existent si s-a vandut la cea de a treia licitatie (pret scazut doar cu 25%), se poate contesta in vreun fel vanzarea sa sau este pierdut definitiv ?
Răspuns la discuția Autorizatie de reparatie
Cei de la asigurari mi-au spus ca fara autorizatie de reparatie de la politie cu data la care s-a produs dauna, nu imi pot baga masina in reparatii.
Buna ziua ! As vrea sa repar masina pe casco, am intocmit 4 dosare de dauna pentru fiecare avarie,dar am nevoie de autorizatie de reparatie de la politie. Se poate ca cei de acolo sa mi le elibereze,avand in vedere ca sunt incidente vechi de 1 an pe care nu le-am declarat pana acum sau am surpriza sa fiu sanctionata si nici autorizatii sa nu-mi elibereze? Mentionez ca daunele sunt minore : prag avariat in bordura, spoiler fata zgariat in gheata de asta iarna etc. Multumesc !
Buna ziua! As vrea va rog sa ma lamuriti daca un teren (de aproximativ 12 mp) din incinta curtii unei scoli mai poate fi inchiriat altei persoane juridice dornice sa porneasca o afacere, atata timp cat o alta persoana a acumulat datorii reprezentand chirie si penalitati catre scoala, pana la rezolvarea litigiului, sau aceasta este o scuza manierata pentru a nu colabora scoala cu noi,potentiali antrepenori.