avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate carolmihai

Activitate carolmihai

buna ziua,
victima unui accident de circulatie 25 zile.accident produs la bacau.soferul vinovat asigurat din bacau.victima din buzau.urmeaza sa chem in judecata asiguratorul si ca intervenient fortat soferul, care este instanta competenta?multumesc mult!
Fosta soție o duce foarte bine in Spania, trimite bani minorilor care locuiesc cu bunicii, insa apelează la toate mijloacele ajutata de Avocați ptr diferența de bani, nu am solicitat sfaturi legate de planning familial pe un forum de discuții juridice, întrebarea era dacă pot solicita in instanța reducerea cotei pensiei alimentare.multumesc
Răspuns la discuția Dizolvare lichidare Fundație
Mulțumesc ptr răspuns, la Judecătorie e posibil sa imi ceara si acte contabile?
Buna ziua doresc sa închid activitatea unei fundații. Dizolvarea se va face prin acordul majoritarii membrilor fondatori.fundatia nu are datorii la stat si nici nu mai are bunuri imobile sau mobile. Întrebarea mea este ce acte sunt necesare la instanța inafara de hotărârea membrilor? ptr lichidare, de la finanțe am un certificat din care reiese ca nu are datorii. Mulțumesc!
In Iunie urmează sa fiu dat afara. Salariul este de 700 lei, având in vedere ca soția nu avea niciun venit am stat in concediu psternal.insa pe luna ptr cei doi copii din prima căsătorie nu imi pot permite sa dau mai mult de 150 lei , insa pe viitor fosta soție ma va executa din nou ptr diferența.in mediul rural Posibilitățile sunt limitate.
Mulțumesc mult ptr răspunsurile prompte, m am uitat pe hotarâre si de fapt instanța a acordat câte 1/6 ptr fiecare minor , adică 1/3 ptr cei 2 copii din veniturile realizate.
Buna ziua, am fost obligat de instanța sa achit o pensie in cota de 25% din salarul minim pe economie ptr cei 2 minori. După divorț m-am recăsătorit si a apărut al 3 lea minor. La un moment dat am lucrat pe un salar de 700 lei iar de o luna am fost indisponibilizat. Soția nu lucrează.de la divorț si pana in prezent singura suma pe care a trimis.o minorilor a fost de 150 lei pe luna ptr amândoi, sub cota de 25 % din salarul minim pe economie. Pot chema in judecată fost soție ptr Micșorarea cotei de 25 % din pensia de întreținere? Fost soție m- a executat ptr diferența de pensie de întreținere si nu am de unde sa îi dau.măcar pe viitor sa rămână suma de 150 lei ptr cei doi minori. Mulțumesc anticipat !
Răspuns la discuția Rude Asociatie
multumesc mult pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Rude Asociatie
si ar mai fi o intrebare referitor la aportul initial.care este cuntumul minim necesar ptr infiintare?
multumesc



Discuție Rude Asociatie
buna ziua, doresc sa imi infiintez o asociatie, ca viitor presedinte ma pot asociat ca membru fondator cu fratele/tatal meu?