avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate newuser2010

Activitate newuser2010

Deci sunt doua zboruri cu probleme 0171 care e confiscat tot deoarece s-a declarat ca sunt haine second hand, si si au recuperat hainele cei care chiar aveau haine second hand, restul fiind confiscate.
Mai este un zbor 0241 unde, s au retinut diverse lucruri deoarece declaratiile vamale nu au corespuns sau vama a considerat ca natura bunurior este de natura comerciala.
1+1 fac 2, sunt multi cu marfa confiscata, multi s au resemnat, unii nici macar nu stiu ce s-a intamplat, iar altii au batut din usa in usa sa rezolve ce se poate revolva, un lucru e cert purceaua e morta in cotet.
Daca cineva ne poate sfatui ce se poate face in speta asta n ar fi de folos.
Altfel cred ca se poate muta discutia sipe n forum de mamici sa numai geneam content gratuit aici.
Dupa zile de informare, telefoane, vizite la [editat], le am pus la cap si am concluzionat:
[editat] e de vina pentru tot,nu cred ca se mai pot recupera coletele, o solutie ar fi sa ii actionam in instanta in conditiile in care gasim un avocat bun.
Dar avocat bun care sa fie pe genul asta de speta.
Insa raman uimit ca desi e un site de avocatura, nimeni de profil nu vine cu ceva concret.

[Mesaj editat - Vă rog să vă faceţi timp să citiţi regulamentul de postare: "2.13. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele."]
Buna ziua
Si eu sunt in aceeasi situatie. Am 2 colete retinute cu jucarii pentru copil, haine pentru mine si pt copil. Motiv: declaratia vamala nu corespunde cu ceea ce s a declarat in acte.
Am primit si eu acelasi raspuns analfaber de la directia vamala. Mentionez ca eu am depus o contestatie si mi au raspuns ca ei nu au nici o legatura directa cu mine si ca ar trebui sa contactez firma [editat]. Voi cere si o audienta la director saptamana viitoare cu toate ca am inteles de la alte persoane care au fost acolo ca le a ras in nas cand au mers la el.
Am inceput sa mi caut si eu un avocat. Am gasit pe cineva care este f bun si urmeaza sa l contactez sa stabilesc o intalnire sa i explic situatia. Daca mai este cineva interesat de acest lucru si doreste sa deschidem un proces impreuna ma pot contacta aici si va voi trimite datele pe privat pentru ca am inteles ca domnii de la vama sunt si ei la curent cu tot ce se scrie pe forumuri despre acesta situatie, ba chiar isi fac conturi si posteaza.
Firma de avocatura este [editat].