avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate aldica

Activitate aldica

Răspuns la discuția Vodafone
Multumesc
Discuție Vodafone
Bună seara, unde ma pot adresa în legătură cu trei abonamente care sunt plătite mereu la timp, chiar la doua zile de când sa emis factura, dar ele sunt oprite la început de luna de șapte luni. De la ei nu am primit un răspuns de ce anume se opresc.
Răspuns la discuția Reziliere contract Romtelecom
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Reziliere contract Romtelecom
Doresc sa ma abonez la o alta retea din zona in care locuiesc.
Răspuns la discuția Reziliere contract Romtelecom
Trebuie sa ma duc personal la sediul romtel, sau pot prin posta. Cum este cel mai bine si sigur .

Buna seara,as dori sa stiu cum pot rezilia un contract cliknet+ telefonie fixa si televiziune de la romtelecom precizind ca contractul expira la anul, dar eu nu mai doresc continuarea lui. Pe o factura din luna 08 in subsolul pagini au scris important: incepand cu fact emisa in oct 2013 se modifica termenul maxim de plata a acesteia, de la22 de zile la 14 zile de la data emiterii. Incepand cu aceeasi fact se modifica si cuantumul penalitatilor de intarziere...In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, aveti dretul de a denunta unilateral contractul, fara despagubiri in termen de 30 zile de la primirea prezentei. Notificarea va fost transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la adresa rom tel. Mai precizez ca eu nu am confirmat nimic.
Va multumesc , astept un raspuns
Discuție Somaj
Pot beneficia in continuare de somaj, daca ma angajez cu program de 4 ore pe zi?
Răspuns la discuția concediere colectiva sau cum ?
Va multumesc pentru raspuns, am inteles acum.
Răspuns la discuția concediere colectiva sau cum ?
am fost 60, si au inceput concedierea cu 10 salariati
Buna ziua,
Lucrez inca la o firma de croitorie dar de la 1 martie am stat doua saptamanii in fara plata, dupa care am fost chemati la munca dar marea mirare este ca am fost instintati ca vom intra in somaj. Intrebarea mea este cum ramane cu aceasta concediere care este colectiva, dar nu prea este. Firma desfintindu-se au inceput sa ne dea perioada de preaviz cu data de 4.03.2013, pe rand la cate 10 salariatii, incetand activitatea la 1.04.2013 asa este stipulat in instiintarea de preaviz. In contratul individual de munca nu este specificat nimic depre platii compesatorii, dar ei nu au platit nimic salarial vorbind, la cei care deja au primit preavizul si au incetat activitatea . Deci este corect cum au procedat sau nu? Va multumesc !