avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan1978buc

Activitate bogdan1978buc

Răspuns la discuția Contestare certificare ISO 9001
Tocmai pentru ca toata lumea se certifica pentru scopuri comerciale si nici macar nu citesc standardele respective, de aplicat nu mai vorbim, vreau sa ii usture. In tara asta clientul conteaza doar in secunda in care trebuie sa plateasca, in rest mai da-l incolo...
Răspuns la discuția Contestare certificare ISO 9001
Eu am pus o intrebare generica firmei care a facut certificarea dar in asemenea conditii le voi detalia cu subiect si predicat :)
Referitor la cazul meu voi face un rezumat si voi reveni cu detalii, ca si studiu de caz. Nu cred ca pot include nume de firme si de persoane pentru a evita alte procese paralele care pot deriva din acest subiect desi dorinta mea launtrica este sa public toate informatiile cu scop de feedback pentru alti potentiali clienti. Daca nu gasesc pe site-ul lor rubrica de feedback pot face asta si pe alte site-uri, cum ar fi acesta?
Răspuns la discuția Contestare certificare ISO 9001
Am facut si sesizare la ANPC, dar pot ei retrage certificarea sau cine? Au incalcat multe cerinte, ar trebui sa scriu destul de mult pe tema asta. Am intrebat si firma care i-a certificat ce demersuri pot face pentru a contesta certificarea dar nu am primit raspuns, nici nu stiu daca firma de certificare poate in urma unui audit la cerere sa retraga certificarea. Asadar unde ma adresez pentru a depune contestatia? Orice informatii pe tema asta sunt bine venite!
Răspuns la discuția Contestare certificare ISO 9001
In calitate de persoana fizica.
Firma a incalcat in mod repetat mai multe prevederi ale standardului. Au fost cateva incercari de a remedia produsul finalizate cu livrarea unui produs neconform.
As dori sa stiu ce etape trebuie parcurse sau unde ma pot adresa pentru contestarea certificarii, eventual unde as putea obtine o consiliere pe aceasta tema.
Răspuns la discuția Contestare certificare ISO 9001
In calitate de client al acelei companii. Motive sunt destule, le-am regasit in standard.
Buna ziua,

As dori sa contest certificarea unei companii care a incalcat in mod sistematic acest standard. Ce etape am de parcurs in acest sens? Din ce am inteles aceste certificari sunt actualizate periodic, unde pot gasi informatii cu privire la starea certificarii, data urmatorului audit si cum ma pot asigura ca auditorul (indiferent cine va fi acesta) va intra in posesia informatiilor astfel incat sa nu-i poata actualiza certificarea?

Va multumesc.