avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinSecrieriu

Activitate FlorinSecrieriu

Răspuns la discuția Accident din cauza altuia
Sigur as putea repara masina pe asigurarea lui...asta doar daca l-as cauta azi pana nu trec 48 ore,ahh ?
Răspuns la discuția Accident din cauza altuia
La Politie am fost singur, deoarece tipul a plecat, ceea ce am declarat si in procesul verbal
Mi s-a spus ca asa a patit si el odata si ca daca nu a existat contact intre masina este doar vinovat...MORAL ?!?
Răspuns la discuția Accident din cauza altuia
Mentionez ca ...din pacate... l-am evitat si nu ne-am acrosat
Nu se poate ca legislatia in vigoare sa te inrautateasca si daca mai intampini asemea caz sa te lupti cu reflexul de a evita un accident si ''sa i-o dai''...ca altfel ramai cu paguba
Adica daca intra in mine si ma arunca in stalp era mai bine? Sau daca eu intram in el, si il rostogoleam, fiind insotit de inca doua persoane in varsta era ok ?
Virasem dreapta de pe Bl-dul Uverturii, pe strada Dreptatii, in directia Bl-dul Iuliu Maniu,in sectorul 6, in spatele unui VW Touareg de culoare alba. A mers pe mijlocul strazii, la un moment s-a repus pe banda de mers, si a inceput sa incetineasca spre oprire. Neobservand alta semnalizare la automobilul din fata, am semnalizat stanga, m-am asigurat, si am inceput manevra de depasire. Cand eram paralel cu acesta, fara semnalizare si/sau asigurarea in oglinda a inceput virajul la stanga, practic intrand in mine. Observand acest lucru am tras de volan stanga incercand sa evit coliziunea si dupa aceea imeadiat dreapta incercand sa redresez masina, dar totusi m-am lovit tare de trotuar cu ambele roti din stanga, am oprit imediat dupa. Acesta a continuat manevra catre stanga ca si cum nu s-a intamplat nimic. Am pornit usor in fata si am facut stanga pe prima strada ajungandul. S-a dat jos din masina, si m-am adresat ca tre dansul : D-ne esti tampit cum poti sa faci asemea manevra nesemnalizata. Si-a recunoscut vina, a urcat in masina si a plecat. Era un domn la aprox 55 ani, insotit de doua persoane in varsta care erau foarte agitate, desi acesta incerca sa le potoleasca recunoscandu-si vina.
Am fost la politie, am delcarat, si...mi s-a dat doar o autorizatie de reparare, deoarece nu se poate face nimic, deoarece este vinovat...moral.
Ce pot face in acest caz ? Il pot da in judecata pe conducatorul masinii ?
Doresc sa mentionez ca masina este destul de agravata, volanul numai sta drept, e strambat suspensia, am lovite doua jante, intra greu in viteze, bate pedala de ambreiaj, scartaie la etrier/disc fata, etc