avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Pe un forum.raspunsurile sunt succinte și orientative.E greu de spus care e situația de fapt,ce probe au fost incuviintate ce a înțeles judecătorul.din probele administrate și din susținerile părților etc.Probabil duperficial judecătorul.a gândit ca 2,3 săptămâni de vacanta nu pot rezolva situația conflictuala dintre dvs și fosta soție..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum bănuiți și dvs o.actiune în civil nu va ajuta pt ca deși aveți șanse de câștig nu aveți ce recupera dacă tânărul nu are bunuri pt a fi executat silit.O plângere penala durează ani asa ca înarmați va cu răbdare,angajați av specializat în penal și analizați variantele și șansele unei plângeri penale.


1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum apare în prezentarea celebrei asociatii pe fb este vorba despre racolarea unor persoane aflate în situații dificile și intermedierea unei relații cu cabinete de avocatura.Deci tot la un av o sa ajungeți numai ca în loc sa aveți o relație directa cu un av o sa suportati cheltuieli mult mai mari prin interpuși...
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

Dl nu este avocat ci doar încearcă preluarea unor cazuri prin intermediul unei asociații care va va taxa de 2 3 ori mai mult decât dacă apelați la un av în zona respectiva.
Maria# a scris:

Stimate domnule avocat Bicsak Laszlo,
Vă mulțumesc foarte mult pentru promptitudinea cu care ați răspuns întrebării mele pe site-ul ]avocatnet.ro. Apreciez enorm ajutorul dumneavoastră.

Ați înțeles total greșit.Se pare ca nu ați avut av la proces asa ca măcar acum consultati unul pt a va ajuta dacă nu va descurcați..
Pt sulta contactați partea care v o datorează sau apelați direct la executor pt terenuri cu hotărârea legalizata mergeți la Cartea Funciara și intabulati,va înscrieți pe rol fiscal la taxe și impozite locale etc.
Apelați la un executor judecatoresc pt d executa silit debitorul.
Analizând clauzele împreună cu un av exista posibilitatea sa găsiți motive pt reziliere etcetc.
Teoretic putea ss opereze tacita relocatiune atât timp cât ați rămas în spațiu etcetc
Astfel de spete se analizează într o consultație în câte dvs povestiți,av va întreabmai multe aspecte etc.Faptul ca firma are alta denumir nu va exonerează de la plata chiriei.Daca ați, ,
economosit"banii de chirie nu faceți greseala de a economisi și un onorariu modic aferent unei consultații.
Puteți face o cerere către angajator dar acesta nu este obligat sa I dea curs ,,neavând o obligație legala în acest sens.Varianta legala este cea menționată în răspunsul anterior executare silita prin executor.