avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Activitate CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Sa solicitați.in instanta ieșirea din indiviziune,atribuirea imobilului către dvs(cei x frati)și despăgubirea fratelui care se opune cu contravaloarea cotei părți ce i revine..
Normal nu durează 30 de zile,,este doar un termen teoretic care nu este respectat în 98%din cazuri.3,4 luni a devenit ceva, ,, decent'dar sunt situații frecvente cu cauze neredactate timp de un an.Formulati o cerere urgentare redactare etcetc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand un hobby pt umplerea timpului liber..
Foarte simplu:sunând la arhiva,mergând personal la instanta sau verificând soluția pe portalul instantelor unde introduceți nr de dosar..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizari puteti face oriunde, cu cât mai multe cu atât mai bine.Important e sa aveți dovada comunicării acestora,de preferat prin posta cu confirmare de primire sau depuse cu nr de înregistrare.Vedeti ce răspunsuri primiți ,daca se aplica sanctiuni,eventual coalizat mai mulți proprietari deranjați, ulterior consultati un avocat etcetc.
Cred ca puteți sa găsiți și alte variante mai bune..Astfel de relatii/,căsătorii pot pune mari probleme pe parcurs dacă aveți copii,vreți sa divorțați, va mutați acolo etcetc.
Nu este normal ,în funcție de gravitatea situației/amenințărilor puteți formula plângere penala,solicita daune morale în civil etc.
Admiterea unei acțiuni de evacuare nu are nici o.legatura cu faptul ca persoana respectiva are sau nu domiciliul trecut în buletin..
Este adevărat,credeți ca v a șters av dosarul de pe portal sau ce anume?Dacă aveți dubii mergeți la arhiva și întrebați..