avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate dmanisor

Activitate dmanisor

Multumesc.
Buna ziua,
Sunt angajata la doua firme private cu cate 4 ore/ zi, avand (normal) la una dintre ele functia de baza si 21 de zile CO pe fiecare contract de munca.
Care este modalitatea legala de pontare si beneficiere a zilelor de CO in acest caz?
Va multumesc.
Stiu ca a existat in 2015 un program de preventie in domeniul sanatatii, prin acordarea de gratuitate la un set de analize anual.
Va rog sa-mi spuneti daca la momentul de fata mai este valabil si daca medicul de familie poate sa emita biletul de trimitere cu setul de analize fara ca pacientul sa aiba vreo boala cronica(doar preventiv).
Mi-ati fii de mare ajutor si cu un text de lege.
Va multumesc anticipat.
Dany
Răspuns la discuția SSM si PSI
Multumesc.
Discuție SSM si PSI
Buna ziua,
In cazul unui SRL care are 12 angajati si are activitate tehnica, care sunt variantele de rezolvare a activitatilor de SSM si PSI daca administratorul nu are nici un curs in vederea indeplinirii acestor obligatii.
Mentionez ca exista un angajat in cadrul resurselor umane care detine doar cursul de Inspector Protectia muncii- nivel mediu. Poate acesta sa fie desemnat sa indeplineasca cele doua activitati, in conditiile date?
Va multumesc.
Discuție Casare in tot
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel;

Tip solutie: cu casare
Solutia pe scurt: Admite recursul formulat de pârâtul........ (cu datele de identificare), împotriva Sentinţei pronunţare de Tribunalul în dosarul nr. şi, în consecinţă Casează în tot sentinţa atacată şi, în rejudecare: Respinge acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamanta SC......... SRL (cu datele de identificare) în contradictoriu cu pârâtul (cu datele de identificare). Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi: februarie 2016.
Va multumesc