avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casare in tot
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casare in tot

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel;

Tip solutie: cu casare
Solutia pe scurt: Admite recursul formulat de pârâtul........ (cu datele de identificare), împotriva Sentinţei pronunţare de Tribunalul în dosarul nr. şi, în consecinţă Casează în tot sentinţa atacată şi, în rejudecare: Respinge acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamanta SC......... SRL (cu datele de identificare) în contradictoriu cu pârâtul (cu datele de identificare). Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi: februarie 2016.
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:43, 17 Februarie 2016
Inteleg ca, sunteti reclamantul, maiputeti exercita caile de atac extraordinare:contestatie in anualre(art.503-508 NCPC) sau revizuire(art.509-513 NCPC) daca indepliniti conditiile legale ptr.exerictarea acestor cai extraordinare de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac sentinta definitiva si irevocabila marius_cretoiu marius_cretoiu In data de 15.06.2016 am avut infatisarea la apelul intentat de mine in urma sentintei de divort data de judecatorie, sentinta pe care o consider ilegala si ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, ce alta cale de atac dupa recurs respins ar m fi de ajutor? rotaru ana rotaru ana fostul are o creanta,pe fond s-a hotarit ca din cele 8 loturi supuse partajarii,exact 2 pe care le-am cerut eu,au fost date partii adverse,cum mai pot inversa ... (vezi toată discuția)