avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casare in tot
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casare in tot

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel;

Tip solutie: cu casare
Solutia pe scurt: Admite recursul formulat de pârâtul........ (cu datele de identificare), împotriva Sentinţei pronunţare de Tribunalul în dosarul nr. şi, în consecinţă Casează în tot sentinţa atacată şi, în rejudecare: Respinge acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamanta SC......... SRL (cu datele de identificare) în contradictoriu cu pârâtul (cu datele de identificare). Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi: februarie 2016.
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:43, 17 Februarie 2016
Inteleg ca, sunteti reclamantul, maiputeti exercita caile de atac extraordinare:contestatie in anualre(art.503-508 NCPC) sau revizuire(art.509-513 NCPC) daca indepliniti conditiile legale ptr.exerictarea acestor cai extraordinare de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac sentinta definitiva si irevocabila marius_cretoiu marius_cretoiu In data de 15.06.2016 am avut infatisarea la apelul intentat de mine in urma sentintei de divort data de judecatorie, sentinta pe care o consider ilegala si ... (vezi toată discuția)
Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, ce alta cale de atac dupa recurs respins ar m fi de ajutor? rotaru ana rotaru ana fostul are o creanta,pe fond s-a hotarit ca din cele 8 loturi supuse partajarii,exact 2 pe care le-am cerut eu,au fost date partii adverse,cum mai pot inversa ... (vezi toată discuția)