avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate magdalena24

Activitate magdalena24

multumesc f mult pt link
cu toata consideratia pe care o am pt cele pe care le ati scris as vrea sa scriu cateva lamuriri. executarea silita a fost acum 2 ani, o singura data. copilul nu si o aduce aminte (copiii nu au amintiri de la 2 ani). fetita vrea (cand mama e la serviciu si iese cu bunica din casa presiunea nu e la fel de mare) si a vrut sa mearga la tatal ei pana acum 8 luni. instructiunile in acest sens au inceput atunci.
puteti sa imi spuneti concret ce se poate face?fara a afecta stabilitatea psihica a copilului care oricum este supusa unor presiuni psihice inimaginabile pt varsta ei si mai ales pentru faptul ca vin din partea mamei ... care o invata ca minciuna e un fel de a fi?
s a dovedit in cazul ordonantei presedintiale ca este nevoie ca tatal sa aiba contact cu fiica sa (este recunoscut in instanta ca minora este atasata de tatal ei...exista o relatie stransa...). Copilul e "pregatit" deja in cazul unei noi executari - "daca ai sa vii cu politia eu am sa plang si nu am sa vreau la tine".
ceea ce face mama nici nu poate fi combatut in fata copilului pt ca nu i poti spune mama minte... sau nu asculta de mama...
daca trebuie sa se reia acelasi parcurs judecatoresc... de cate ori poti lua un copil cu executare silita? nu vor exista traume pentru acesta?
mama a dat copilul in momentul in care s a facut executarea silita dupa care a revenit la vechile ei practici... exista procesele verbale... ce folos daca exista program de vizita pe care mama nu il respecta? a trecut prin justificari de genul inmormantari, petreceri, evenimente etc. care aveau loc exact in tp programului de vizita, fetita e bolnava (de nenumarate ori chiar fetita, cu care tatal se vedea cam la o luna dupa aceste evenimente spunea ca nu a fost nici un astfel de eveniment)... iar acum e mai simplu, spune ca nu vrea copilul si sa nu il traumatizeze.
tatal a fost reprezentat de fiecare data de un avocat. in instanta i s a acordat drept de vizita. La fiecare solutie oferita de instanta mama a facut recurs si nu a respectat nici unul din programele de vizita stabilite.
De la ultimul proces (in care tatal a primit dreptul de a petrece o luna cu fiica sa), in afara de vizitele saptamanale, mama nu i a mai dat voie fetitei sa doarma la tata. Initial venea la domicilul acestuia(unde are camera ei, jucarii etc), dormea in weekend... Apoi fetita a inceput sa spuna ca acolo sunt monstri, ca ea poate dormi doar la mama, ca la ora 8 seara trebuie sa mearga la mama (poate un copil de 4 ani si cateva luni sa stie exact la ce ora ea nu mai poate sta? etc.
Tatal a ajuns la capatul puterilor. Acum fiica lui plange de fiecare data cand il vede. Mama scoate copilul din casa (sub pretextul ca ii va da voie sa isi vada tatal), este desculta (deci nu poate sta decat in bratele mamei), dezbracata si este instruita sa spuna ca nu mai vrea sa il vada. In rest mama ii trimite tatalui doar mesaje in care l anunta ca fetita nu vrea inca sa l vada. Concret fetita este pregatita pentru luna august ca sa refuze sa stea cu tatal.
Cunosc relatia f stransa dintre fetita si tata care este (era?) foarte apropiata si frumoasa.
Mama doreste doar sa primeasca banii din pensia alimentara si atat. As putea spune ca este chiar diabolica.
Tatal nu doreste sa si traumatizeze copilul si sa il ia plangand.
Atitudinea mamei este de a dreptul malefica. Ii spala copilului creierul (tatal a mers cu fetita la tara sa daruiasca cateva jucarii unor copii - dupa ce s a revazut cu fetita, care a intrat in contact cu mama a spus ca de fapt a daruit pietre :(
ce poate face un tata care a trecut prin 8 procese de diferite feluri (ordonanta presidentiala, executare silita) pentru a si vedea fetita ( acum in varsta de 5 ani) care este in grija mamei (custodie comuna) in conditiile in care mama refuza sa respecte ordinul judecatoresc si manipuleaza copilul (in ultima vreme sustinand ca fetita nu mai vrea la tata deloc)