avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Activitate Bobu_M

Activitate Bobu_M

Răspuns la discuția sedinta adunare generala
PV nu a fost semnat de proprietarii prezenti la sedinta. Daca se accepta foile volante, unde se pot inlocui usor unele pagini, de ce asociatiile de proprietari au obligativitatea detinerii unui registru pentru PV? In prezent am o sesizare facuta catre presedintele de asociatie prin care-mi arat nemultumirea fata de modificarile aparute in PV.
La inceperea sedintei de la adunarea generala a asociatiei pentru anul 2013, au fost alesi 3 membrii din asociatie pentru redactarea procesului verbal. Dupa aproximativ o luna de la sedinta, am avut nevoie de o copie de pe PV in care am observat ca acesta are continutul complet modificat fata de hotararile luate de proprietari, scris pe hartii volante, nu in registru de PV, iar din cele 3 persoane numite pentru redactare era semnat numai de persoana care l-a scris si o parte majoritara din membrii noului comitet executiv.
Hotararile importante luate prin vot de proprietari si modificate erau ca acestia doreau o verificare financiar contabila a asociatiei, iar banii rezultati din penalitati, dobanzi, etc., sa fie trecuti in fondul de reparatii al asociatiei si nu folositi ca pana acum ca fond de premieri pentru administrator, comitet executiv si cenzori.
Pentru informare, rog sa-mi spuneti daca cele prezentate pot constituii infractiuni si ce organ al statului ii sunt in drept pentru o ancheta judiciara.
multumesc.