avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate eduuard

Activitate eduuard

Cererea de indreptarea a erorii materiale a unei hotarari formulata de o anumita parte in proces poate fi depusa in instanta si de catre un tert?
Discuție Depunere cerere
Unde se depune o cerere, de exemplu una de indreptare in materie civila, in cadrul unui tribunal? La registratura sau unde anume, mai exact?
Discuție Declaratie
Cum ar trebui formulata o declaratie adresa unei institutii publice prin care sa declari ca esti de acord ca o anumita suma de bani sa fie transferata in contul unei persoane autorizate de tine?
Se poate incheia un acord de recunoastere a vinovatiei si cu inculpatul persoana juridica?
Cand exista tentativa la talharie? Daca de exemplu, s-a consumat infractiunea scop, bunul fiind sustras cu succes, mai putem vorbi de tentativa la talharie?
Renuntarea la aplicarea pedepsei poate fi dispusa si in cazul inculpatului minor?
Conform actualei legislatii in materie civila, in recurs, cererile si concluziile partilor pot fi formulate doar prin avocat?
Initial am crezut ca doar se semneaza. Deci se trece si numele si semnatura?
Cu ocazia inscrierii la examenul de admitere la INM, este necesara si depunerea foii matricole pe langa copia legalizata a diplomei de licenta?
In cazul mentiunii de pe actul depus in copie certificata conform cu originalul, mentiunea se insereaza cu litere de tipar sau nu are relevanta acest aspect? De asemenea, semnatura trebuie sa contina numele intreg a celui care il semneaza?