avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate anton39

Activitate anton39

Buna ziua; in cazul in care lucuinta in care locuiesc(proprietate cumparata de la o persoana fizica inainte in 86' adica de 30 de ani) se afla pe terenul statului,exista vre-un motiv ca printr-o cerere la prefectura sa se refuze intabularea pe persoana fizica? Intreb pentru ca din cate stiu dupa revolutie exista posibilitatea trecerii de la stat la privat prin ordinul prefectului in mod gratuit.Multumesc
Discuție Asigurare casco
Buna ziua; Avand o asigurare casco valabila si suferind o dauna ( mi sa deteriorat torpedoul masinii in urma unei tentative de furt) asiguratorul a fost de acord sa mi se platesca in regie proprie dauna respectiva. Dupa acest accept mi sa trimis o instiintare ca pana nu-mi repar torpedoul masinii asigurate polita casco este suspendata " Referitorla polita casco nr********** vaaa comunicam ca acesta se suspenda pana la efectuarea unei noi inspectii de risc dupa finalizarea reparatiei in regie proprie" Din ce am inteles eu de aici este faptul ca polita casco nu mai e valabil pana nu-mi repar torpedoul masinii,desi acest lucru poate sa dureze 2-3 saptamani timp in care eu nu as fi asigurat in cazul unei alte daune care mi s-ar produce . Contactand asiguratorul mi sa spus ca de fapt este vorba doar despre acele piese si nu intregul autovehicul doar cand le-am cerut asta in scris au spus ca nu este posibil,desi eu am platit polita in avans pana la expirarea acestuia in luna a 12-a. Rogu-va sa ma sfatuiti ce pot face impotriva acestei marlanii pe care o fac cei de la asigurari.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua; Termenul de reparatie al unui produs defect care are in fisa de reparatie trecut 15 zile...sunt zile lucratoare sau calendaristice? Eventual o lege daca aveti in acest sens?
Buna seara; Doresc sa stiu daca pot obtine o autorizatie pentru un detector de metale ; mentionez ca am cazier judiciar (condamnare cu suspendare pt tainuire)
Buna ziua; Doresc sa schimb o parte din culoarea masinii si de acea doresc sa stiu in ce proportie trebuie sa pstrez culoarea trecuta in talonul masinii( exp; eu daca o am de culoarea neagra, pot vopsi masina in proportie de 40% in culoarea galbena?) Usor ar fi sa intreb si eu un politist dar precum se stie,una se spune si alta se face de regul si chiar de asta m-ar interesa un articol din codul rutier. Multumesc
Răspuns la discuția Cai de atac
la dezbateri am fost prezent,dar la pronuntare nu,pronuntare fiind facuta dupa cateva ore, va multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția Act vanzare cumparare
Uzul fruct viager e cea mai sanatoasa cale;)
Discuție Cai de atac
Curtea de apel mi-a dat un verdict nefavorabil(intr-un caz penal) si a s dori sa stiu cat timp am la dispozitie sa atac verdictul dat de curtea de apel si din ce data incepe acesta, eu neprimind inca in scris hotararea, eu afland pe portalul instantelor de judecata.
Multumesc pentru lamurire.