avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate caminante

Activitate caminante

Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc pentru raspuns. Credeam ca se trimite de la judecatorie, deci asteptam degeaba :(. Fostul meu sot locuieste in alt oras, as putea sa o trimit prin posta?
buna ziua
Am divortat in iulie 2014, sentinta devenind definitiva si irevocabila in septembrie 2014. In urma sentintei s-a stabilit pentru cei doi copii ai nostri pensia alimentara la o treime din veniturile nete ale tatalui, urmand ca sa i se opreasca din salar, doar ca la copii nu ajung banii... M-am interesat la el la serviciu si cei de la financiar zic ca nu au primit nimic de la judecatorie.Ce ar trebui sa fac, unde sa ma interesez?
multumesc pt raspunsuri, o sa incerc sa mai discut odata
Buna ziua, am nascut pe data de 30 mai 2012 si mi-am facut cerere pt concediu de crestere a copilului pe o perioada de doi ani. As vrea sa ma intorc la serviciu mai devreme dar cand am fost sa intreb la cei de la resurse umane ( lucrez intr-un spital ) au spus ca nu se poate pt ca au angajat in locul meu pe cineva cu contract pe o perioada determinata si nu pot sa revin decat cand implineste copilul doi ani.Nu exista nici o posibilitate sa ma intorc mai repede?