avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate NKL2111

Activitate NKL2111

Buna ziua! Lucrez la o firma de telefonie si de astăzi am intrat in concediu medical. Șefului meu probabil nu i a convenit si m a pus sa mi scriu demisia cu data de luni. Fiind in medical, se înregistrează demisia daca o scriu luni? Mi se mai plătește concediul medical daca eu imi scriu demisia? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Buna seara! Revin cu o intrebare. Eu dupa cic de 1 an am fost in preaviz...din 22 oct pana in 27 nov. Cu aceasta data(27 nov) mi s a inchis cartea de munca. Stimulentul de insertie il iau si pe octombrie si pe noiembrie sau doar pe o luna? Multumesc frumos!
Buna ziua,
Dupa cic de 1 an am fost in preaviz 20 zile( s a desfiintat punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea). Am depus actele pt stimulentul de insertie, urmand sa iau o luna acest stimulent si vreau sa stiu, acum ca s a terminat perioada de preaviz, daca imi gasesc peste o saptamana, o luna sau 2 luni pot sa mai iau stimulentul de insertie? Sau trebuie sa am continuitate intre locurile de munca?
Multumesc! :)
buna ziua,
sunt in concediu crestere copil pana la 1 an, pe 21 noiembrie 2013 copilul implineste 1 an si m au anuntat de la serviciu ca se desfiinteaza punctul de lucru unde imi desfasuram eu activitatea, prin urmare vor sa ma bage in somaj. mi am facut dosarul pentru reinceperea activitatii pe 22 octombrie si ieri mi am depus actele pentru stimulentul de insertie. Astazi m au chemat intr un punct de lucru sa semnez decizia de concediere si de preaviz de 20 de zile. Eu am niste probleme de sanatate cu care am ramas dupa nastere si vreau sa va intreb daca o sa fiu nevoita sa intru in concediu medical o sa mi l plateasca daca sunt in preaviz? dar stimulentul de insertie de 500 ron il mai iau in perioada cat sunt in concediu medical? multumesc! astept raspunsurile dvs.
Răspuns la discuția CIC
Desfiintarea postului este acelasi lucru cu desfiintarea punctului de lucru? Eu am optat pt 1 an de cic in speranta ca ma intorc la sv pt a beneficia de stimulentul de insertie de 500 ron. Ce variante am ca sa pot beneficia totusi de acest stimulent? Multumesc!
Discuție CIC
Buna ziua,
Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi desfasuram eu activitatea se va inchide luna aceasta si ca ma vor baga in somaj. Insa acum o luna s a mai deschis un punct de lucru si probabil s au facut angajari. Intrebarea mea este, au voie dpdv legal sa ma bage in somaj( indiferent daca au facut sau nu angajari la punctul de lucru nou), tinand cont si de faptul ca firma nu este nici in faliment, nici in reorganizare judiciara? Multumesc!
Buna ziua,
Eu sunt in ccc si am optat pentru varianta cu 1 an, adica pe 20 noiembrie 2013 trebuie sa ma intorc la serviciu. Astazi am fost anuntata ca punctul de lucru unde trebuia sa ma intorc se desfiinteaza si ca ma vor baga in somaj. Este legal acest lucru? Se mai poate sa mi prelungesc ccc pana la 2 ani in cazul in care au dreptul sa ma concedieze? Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc mult!