avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate zandan

Activitate zandan

Din cate am citit se pare ca acea copie legalizata se face de pe hotararea de la dosar care e neaparat sa fie semnata. Deci, poate sa devina lovita de nulitate. Ma insel? Eu pot sa merg la cadastru cu o hotarare neasumata de cel care a judecat-o?Nu semnatura e cea care face diferenta intre o hartie xeroxata si una valabila si valida?
Am avut partajul succesoral.
Sedinta de pronuntare a fost in 15 iunie 2010.
Comunicarea a fost in 26 august 2010.
Am scos hotararea de la judecatorie, cea legalizata, in luna noiembrie. Acum, cand m-am trezit si eu sa deschid alta actiune am observat ca nici comunicarea si nici copia legalizata nu au semnatura judecatorului. Mai mult, copia legalizata e copie la copia comunicarii si e semnata doar de grefier si stampila de irev. Pe citarea comunicarii , adica pe hartiuta care a insotit comunicarea e doar semnatura grefierului si a presedintelui, dar aici lipseste numele presedintelui. Ce pot sa fac?
Cu deosebita stima.
Răspuns la discuția Anulare antecontract
Ma gandeam la o actiune diferita, care sa aduca o atingere putin sesizabila cu procesul vechi. Am inteles ca nulitatea absoluta e imprescriptibila. In plus, tata nu avea caitate de mostenitor, masa succesorala fiind doar din partea mamei. A vandut , practic, mostenirea posibila in viitor a noastra, a fiicelor. In al doilea rand, nu fusese dezbatut partajul la momentul vanzarii. As dori o solutie. Ca nu se poate m-am gandit si eu initial, dar justitia presupune si un pic de creativitate si de conexiuni inteligente. Daca ar insemna doar o insiruire de legi am termina toti dreptul. Undeva, ceva scapa. I-am lasat terenul cand avea valoare si il vreau cand e cativa banuti. A, pe tip il expropriaza, asta mi-a atras atentia, ca a venit sa-mi rada in fata.Fara motiv.Vreau sa ma ajutati cu ceva ingenios si frumos juridic.
Tata a vandut(1999), adica a semnat un antecontract cu un vecin pentru un teren care facea parte din titlul de proprietate al mamei. Mama nu mai era in viata la acel moment(1998). In 2006 se deschide succesiunea , pe titlu fiind mama cu fratii ei. In proces apare acest vecin ca intervenient si obtine hotarare care tine loc de act autentic. Asta in cazul in care eu si sora mea nu suntem de acord sa incheiem cu el act autentic. Instanta dispune ca si el sa-si intabuleze terenul.
Hotarare def. si irevocabila in 2010. Nu am facut apel si a ramas irev.
Acum imi pare rau si vreau sa-i iau terenul. Ce pot face?Oricum, procesul e varza. Acum doar imi dau seama...Acum realizez ce romantico-idioata am fost.