avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate irinaa88

Activitate irinaa88

Va multumesc pentru raspuns! Da, dansul asa sustine ca nu este neaparat nevoie sa ne prezentam,... L am intrebat dc a facut apel, daca nu mergem sa sustinem cu martori, cu acte... Ocoleste raspunsul.. . Posibil are alta treaba in ziua procesului, asa s a intamplat la primul proces.. Daca se prezinta doar tata, el fiind in cauza pt recuperarea vechimii se schimba ceva?

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Informațiile pe care le oferiți sunt mult prea sumare, ca să puteți primi un sfat avizat.
Solicitați avocatului dvs. să vă ofere o copie a hotărârii Tribunalului și reveniți cu descrierea situației, pe larg.
În orice caz, dacă ați pierdut la fond și avocatul dvs. spune că nu este necesar a se prezenta în apel, este o chestiune foarte problematică și ar trebui să reconsiderați colaborarea cu dumnealui.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

Buna ziua, anul trecut am avut un proces in care cererea a fost respinsa nici avocatul nu s a prezentat era un dosar cu reconstituirea vechimii in munca... Intre timp, avocatul a facut apel la Curtea de Apel Bucuresti, avand termen luna viitoare...Dansul a cam uitat din nou de proces, si spune ca nu trebuie sa se prezinte nimeni ca nu se judeca nimic, doar se hotaraste daca se intoarce dosarul catre tribunal sa se judece acolo din nou,prima cerere fiind respinsa din "lipsa calitate procesuala.." in mod normal,ar trebui sa ne prezentam, pt a sustine procesul daca avem termen??De ce a facut apel, daca nu judeca Curtea De Apel? Sau Dl avocat, profita, noi neavand cunostine si ne spune doar ce si cum vrea dansul?
Mii de mulțumiri!!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteti depune o cerere scrisa în care solicitați comunicarea la domiciliul dvs.Este indicat si sa întrebați din cand In cand la arhiva dacă a fost redactata hotararea.

Mulțumesc pt răspuns.... În cazul în care deși imposibil, se admite cererea, ce este de făcut? Toate citatiile și hotararile erau redirecționate către avocat, iar acesta vad ca nu răspunde ... Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Procesul s-a terminat puteti solicită av respectiv să formuleze macar concluzii scrise în cauză dvs si sa le depună la dosar..

Bună ziua! Am angajat un avocat într un proces cu martori! Din păcate acesta nu s a prezentat, motivând ca are alt proces la Curtea de Apel, acesta fiind mai important! Astăzi, am văzut ca s a amânat pronunțarea,care spune în felul urmator:"Având nevoie de timp pentru a delibera, amana pronunțarea la data 08.06.. Pronunțată azi, prin punerea la dispoziția părților de către grefa instantei.."
Acum întreb.. S-a judecat dosarul în lipsa avocatului? Dansul momentan, nu rasp la telefon pentru a ma lamuri, cu toate ca onorariul i a fost achitat!
Va multumesc
Mulțumesc... Deci sa înțeleg ca se va suspenda succesiunea fără eliberarea certificatului, urmând sa continue în instanta?
În instanta faptul ca mama a îngrijit-o ani de zile, ar putea sa aibe un avantaj?
Bună seara.. În urma cu 5 lunii mama și sora ei au depus actele pt.succesiunea bunicii! Când au depus, părea ca se înțeleg cu privire la ce ii revine fiecareia mama sa ia un procent mai mare din terenuri.. (mama a îngrijit o pe bunica și asa au convenit) .. Urmează pe 10 noiembrie sa aibă întrevederea la notar pentru moștenire.. Doar ca sora mamei s a răzgândit și vrea egalitate acum... Mama nu este de acord.. Întrebarea mea este.. Chiar dacă mama nu este de acord notarul va elibera certificatul de moștenitor cu cotele legale?
Răspuns la discuția Uzucapiune 30 de ani??
Doar ei au platit si au intretinut imobilul...exact la asta se gandeau.. Ca ar putea cere din nou bani...nu are nimic de pierdut unchiul... Multumesc.. O sa contactam un avocat sa ne indrume..

Ionut.ion a scris:

Inteleg.
Si familia dvs. a fost singura ce a intretinut acea proprietate si a platit impozitul la primarie, da?
Atunci discutati cu un avocat si "mergeti" pe uzucapiune, daca incercati sa faceti CVC este posibil sa ceara alti banii...

Răspuns la discuția Uzucapiune 30 de ani??
Succesiunea a fost facuta dupa moartea parintilor unchiului, el devenind proprietar...

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Personal, as merge pe varianta de uzucapiune, dar solicitati sprijinul unui avocat.
Proprietarul "in acte" cine este? A fost facuta succesiunea dupa acel unchi?

Buna ziua..parintii mei locuiesc de 30de ani in casa unchiului mamei,pe care au "cumparat-o" la vremea respectiva cu chitanta de mana care nu mai exista! !(se intampla in 1989)...de atunci ei au achitat impozitul imobilului,..astazi,doresc sa devina proprietari cu acte dar nu stiu cum sa procedeze..sa ia legatura cu proprietarul pt a face un CVC desi nu stiu daca acesta ar fii deschis si fara a avea pretentii sau sa intentam un proces de uzucapiune? Care ar fii sansele sa se aplice uzucapiunea in aceasta situatie.. Multumesc