avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate Denes_Andris

Activitate Denes_Andris

:))) da. Multumesc pentru ajutor. Noapte buna!
Nu-mi vine sa cred! Ultima hotarare al Consiliului orasului Cluj privind detinerea cainilor (HLC nr. 84/1996) dateaza din 1996. Adica chiar singura hotarare pe aceasta tema e una scanata, care abia se poate citi si la care nu s-a facut nici o modificare? Inca o data: nu-mi vine sa cred.
Sunt din Cluj si toti cainii mei sunt departe de a fi metisi al raselor considerate periculoase. Sunt din Cluj. Multumesc pentru raspuns. Atunci am sa caut intre HCL-urile locale.
Ok. Ma gandeam la cei care nu fac parte din grupul cainilor "PERICULOªI SAU AGRESIVI," adica cei care NU fac parte din:
"categoria I: câinii de luptă şi de atac, asimilaţi prin caracterele morfologice cu câini de tipul Pit Bull, Boerbull, Bandog şi metişii lor;
categoria a II-a: câinii din rasele Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobănesc Caucazian, Cane Corso şi metişii lor."

Ma poate ajuta cineva?
Buna,

Am nevoie de legea si articolele sale care se refera la tinerea cainilor ne-periculosi in zone publice. Ma refer mai ales la obligatia de a folosi lesa si al botnita, respectiv exceptiile.
Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat!