avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate cantorcorina

Activitate cantorcorina

AVAND IN VEDERE TRECEREA CONTRIBUTIILOR IN GRIJA ANGAJATULUI,
IN CAZUL UNUI CONCEDIU MEDICAL DIN LUNA IANUARIE 2018,BAZA DE CALCUL PENTRU PLATA CM ESTE MAI MICA DECAT SALARIUL MINIM PE ECONOMIE...IN ACEST CAZ CUM SE PROCEDEAZA?
As avea de recuperat taxa de mediu pentru doua masini plătită in 2008 respectiv 2009 si o taxa timbru de mediu plătită in 2016.
Din pacate nu mai am certificatele de înmatriculare ale mașinilor deoarece le-am vândut.Tot ceea ce am reusit sa obtin sunt copii ale cărților de identitate ,a chitantelor si a deciziei de plata pentru aceste masini.
Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa recuperez acesti bani.
Va multumesc.
Multumesc pentru interventie si sfaturi,insa ma intrebam daca stabilim o forma de salarizare in acord,iar salariatul nu-si indeplineste norma.....poate fi acesta platit in functie de realizari?iar daca nu-si realizeaza norma ,poate fi platit sub minimul pe economie?
Buna ziua,
puteti sa-mi spuneti,va rog,daca un angajat poate fi penalizat cu retinere salariala pe motiv de neindeplinire a sarcinilor de servici?Daca da,in ce caz se poate face legal acest lucru?
Răspuns la discuția timbru de mediu
VA ROG DATI-MI UN RASPUNS!
Discuție timbru de mediu
Daca timbrul de mediu a fost declarat partial ilegal de CJUE,mai este nevoie sa-l platim la inmatricularea in Romania a unei masini adusa din UE?
Răspuns la discuția Salarizare
va multumesc
Discuție Salarizare
Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns intr-o problema de salarizare?
Daca unui angajat i se majoreaza salariul de incadrare atunci cand i se dau anumite atributii sau sarcini in plus,poate sa-i fie redus atunci cand nu-si mai indeplineste aceste atributii?
Actul aditional de majorare este facut cu mentiunea ca are acest salar pe durata indeplinirii functiei respective sau pentru perioada in care isi indeplineste aceste sarcini.
Este legala revenirea la salariul prevazut in grila de salarizare pentru postul pe care lucreaza?
Discuție REVISAL
Puteti sa-mi spuneti daca se poate genera un Raport REVISAL,pentru o anumita data?Sau daca exista o posibilitate de a cere din REGES un astfel de raport cu salariatii si salariile lor la 31.12.2015 spre exemplu?
va multumesc