avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum poți obtine taxa auto daca nu mai ai certificatul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum poți obtine taxa auto daca nu mai ai certificatul de inmatriculare?

As avea de recuperat taxa de mediu pentru doua masini plătită in 2008 respectiv 2009 si o taxa timbru de mediu plătită in 2016.
Din pacate nu mai am certificatele de înmatriculare ale mașinilor deoarece le-am vândut.Tot ceea ce am reusit sa obtin sunt copii ale cărților de identitate ,a chitantelor si a deciziei de plata pentru aceste masini.
Va rog sa-mi spuneti daca am vreo sansa sa recuperez acesti bani.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto din 2009 dumitruovidiumihai2009 dumitruovidiumihai2009 Buna ziua.Am o intrebare.Se poate recupera o taxa auto platita in 2009 dar fara a mai avea nici un document care sa ateste ca masina a fost in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu 2008 gheorghelupu gheorghelupu poate sa-mi spuna si mie cineva daca mai pot recupera o taxa de mediu platita in 2008 si ce ar trebui facut? (vezi toată discuția)