avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate tzapone

Activitate tzapone

Mergeți la programul de vizita și în cazul refuzului cereți intervenția politiei , prin apel la 112 altfel se pot eschiva. .., depuneți plângere penala pt nerespectarea programului/hotărârii judecătorești , eventual faceti o sesizare in acest sens si la protectia copilului si faceți cerere de monitorizare a programului de vizită . La programul de vizita mergeți însoțit de un martor în permanență. Aveți un drum lung înainte și veți avea nevoie de foarte multa răbdare. Mult succes.
nu renuntati documentati tot ce se poate documenta video ,cu martori cereti vcinilor care v-au informat sa va insoteasca la politie protectia coopilului in calitate de martor . da este posibil ca lucrurile sa devina mai grele, si sa o vedeti si mai rar dar actionati in interesul copilului si nu faceti cum va este dvs mai usor in ciuda recomadarilor unora . dc dvs nu luptati ptr ea atunci cine?
oare dc o tine toata lumea cu orgoliile ce fac iau copilul sa il tin in casa , la fel din punctul meu de vedere din moment ce nu este stipulata o data ma pot duce oricand am dreptul iar ea obligatia. Negociere din aprtea ei inseamana ea sa decida si eu sa ma supun. mutumesc ptr participare . poate fi inchis acest post
m-am interesta ata la un amic care este director de scoala cat si raspunsul celor de la protectia copilului im momentul in care am fost sa depun o plangere a fost acelasi " frecvata la grupa amre la gradinita = frecventa la scoala= obligatorie". am sa adug un nou post saptamana viitoare ptr ca intentionez sa contactez di nou protectia copilului pe aceasta problema.
Eu înțeleg ce spune-ți dvs. În același timp trebuie sa spun ca nu am primit răspuns la întrebare. Iarsa fac ce spuneți dvs. Nu am Cum concediul nu mi-l pot muta și Cum rămâne cu promisiunea făcută copilului care deabea așteaptă sa facem ceea ce am plănuit în avans. Ce îi sugerez copilului meu ca e ok sa stai nepăsător în momentul unui abuz , când consider ca acest lucru te face egal vinovat cu cel care abuzează ? Acum îi permit acest lucru mai târziu ajung sa pățesc iar ca pe 9 luna curenta când nu a vrut sa îmi permită sa iau băiatul . Soluția dvs este una pe termen scurt având însă foarte multe dezavantaje pe termen lung. Probabil ar trebui sa trec și peste afirmațiile copilului ca este agresat fizic , sau peste absenteismul lui din grădiniță , ca nu cumva mama sa nu imi mai permita de loc ss ilvad. Care este interesul superior al copilului meu ? Sa aleg varianta mai ușoară pentru mine ? Am fost deja acolo unde spuneți dvs au fost mai bun de 6 luni în care nu l-am văzut în aceasta perioada decât 5 minute fata în fata , tocmai ăsta o deranjează pe "minunata mama" ca în pofida tuturor încercărilor ei disperate nu a reușit sa distrugă relația dintre noi . Astfel ca întrebarea mea rămâne " are sau nu dreptul mama sa îmi impună când sa merg ptr a îmi lua băiețelul ptr cele 2 săptămâni aferente vacantei de vara pentru care am o hotărâre definitiva ?"
Pentru ca u a raspuns nimeni si in speranta ca va fi cuiva de ajutor , frecventarea gradinitei la grupa mare este obligatorie.
la o intelegere nu se poate ajunge cu ea sub nici o forma inventeaza fel de fel de scuze si motve pentru a se pune contra programului. iam oferit o plaja de intervale intre care pot lua copilul insa ea nu staruieste sa il iau o saptaman luna asta si una in agust abele date la care iau baiatul sa fie stabilite de ea . ceea ce nu mi se pare normal. intrebarea mea este daca eu sau ea avem drept de decizie , daca eu am anuntatoto data la caremer sa iau baietelul cu luni inainte si acesta nu este sau refuza sa mi-l dea nu este incalcarea hotatrari privind programul de relatii personale?
Da si am reusit sa il obtin abea in apel instanta de fornd ne dorind sa raspunda acestiu capat de cerere . PRoblema cu care ma confrunt acum este aceea ca desi am o hotarrare in mana prin care am dreptul sa iau baieteul in vacanta de vara mama imi impune sa ma duc cand doreste dansa sau nu mi-l va da . pot fromula plangere in cazul in care am anuntat cu 2 luni inainte data la care voi merge dupa baiat sau trebuie sa ma supun doleantelor mamei?
buna ziua unde pot formula o plangere sau ataca o sentinta de apel privitoare la un minor, care este plina de ineptii pentru ca altfel nu pot sa le numesc , instanta contrazicadu-se singura in repetate randuri in aceasta?
sunt interesat care a fost solutionarea in cele din urma a-ti avut dvs dreptate sau nupentru ca ma aflu in aceeasi situatie