avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate ciobotarupetrucristian

Activitate ciobotarupetrucristian

Buna ziua vroiam sa stiu unde se poate verifica daca doi soți mai sunt încă căsătoriți legal...
Soțul a solicitat divorțul a fost dată o sentință dar imediat după sentința acesta a decedat în termenul in care se putea cere recursul...
Credeți că această sentința a fost înregistrat aceștia sunt divorțați sau e posibil sa rezulte încă căsătoriți?
Va mulțumesc și daca cineva ma poate aiuta...
Răspuns la discuția Teren in arenda
Va multumesc....
Eu am un teren de aproape un hecatar care l.am cumparat in 2009 si imediata l.am dat in arenda la un vecin sa il lucreze fara nici un fel de contract acesta la un an a renuntat la agricultura si terenurile lui lea dat in arenda la o societate mai mare care au contactat socrii mei pentru terenul meu caci eu nu eram in tara. Acestia au facut un contract pe numele meu pana in 2019 care a fost semnat de socrul meu si au alegat o copie dupa buletinul meu care la data contractului nu era valabil deoarece fusese reinoit anterior dar socrii nu au avut o copie dupa buletinul nou.
As dori sa stiu daca in aceste conditii acest contract are o valabilitate mai ales ca eu nu am imputernicit niciodat socri pentru a arenda sau instraina o proprietate...
Va multumesc...
Răspuns la discuția imobil.
Nu exista o asociatie de proprietari, e umpic ca in jungla acolo fiecare face ce vrea si cum il taie capul.
Va multumesc.
Discuție imobil.
Buna ziua tuturor, in cazul in care vine autorizat construirea unei mansarde de catre vecini e necesara semnatura ambilor soti de la fiecare apartament in parte daca acestia sunt proprietari cu drept legal in apartament? Sau mai bine zis daca eu am semnat eu am autorizat construirea sotia mea care are acelas drept poate sa se opuna construire?
Va multumesc
Răspuns la discuția Modificari apartament
Va multumesc incep sa ma mai linistesc de maine incep cu reclamatiile. Dar sotiA mea ste proprietar cu aceleas drepturi si sotia nu ia facut nici o autorizatie de construire a mansardei cred ca ea ar putea chiar sai blocheze inceperea mansardei.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Modificari apartament
Asa este eu fiind un vecin nou cand am intrat in ap prima oara a venit la mine si ma rugat sa il autorizez sa faca mansarda in pod si fiind om fara nici un interes l-am autorizat sa faca mansarda dar nu sa imi inchida hornul de fum care e si aerisirea din bucatarie. Si el sa imi mtumeasca mi.a inchis hornul. Sunt terifiat de situatia asta.
Salutare tuturor eu am problema foarte delicata locuiesc intr-un bloc cu trei etaje la etajul doi iar vecinul de la ultimul etaj vrea sa imi inchida hornul de fum care ete folosit si ca aerisire pentru ca doreste sa isi construiasca o mansarda si in mansarda un semineu. Ar avea dreptul sa inchida hortul si aerisirea celorlalti vecini? In cazul unor scurgeri de gaze sau fum in unul din apartamentele de dedesupt nu ar fi responsabil ca a inchis aerisirea? Exista un articol care interzice acces lucru indiferent de proiecful care il are.
Va multumesc.