avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters304386

Activitate ContSters304386

Buna ziua. Daca am autorizat codurile CAEN 9328 "Alte activitati recreative si distractive", 1083 "Prelucrarea ceaiului si a cafelei" si 4799 " Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor" am nevoie de autorizatie de la DSVSA?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Autorizatii functionare SRL
nu sunt jocuri de noroc. ma intereseaza mai mult daca am nevoie de autorizatie de la primarie, DSVSA, avize de la ISU estc.
Buna ziua. Vreau sa deschid o sala de jocuri Playstation si as vrea sa stiu ce autorizatii sunt necesare dupa inregistrarea in Registrul Comertului.
Va multumesc!
Răspuns la discuția COD CAEN 4799
Am incercat 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, dar la fel, mi s-a spus ca produsele vandute nu se consuma in incinta.
Răspuns la discuția COD CAEN 4799
de la Registrul Comertului mi s-a spus ca, potrivit codului caen 4781, se pot comerciliza, dar nu se pot consuma in incinta. Ce cod CAEN ar trebui sa autorizez?
Discuție COD CAEN 4799
Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar "Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor" - cod caen 4799, pot comercializa bere? Mentionez ca obiectul de activitate principal consta in "Alte activitati recreative si distractive" - cod caen 9329, respectiv o sala de jocuri.