Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Am citit da,precum si Hotararea nr 173/22.03.2007 care zice la articolul 3 din cap 1 ca si cei cu studii superioare de alta specialitate au dreptul la admitere separat fata de cei cu studii juridice.Dar intrebarea mea este s-a organizat asa ceva in ultimii ani ,o astfel de admitere pentru ca eu am vazut pe siteul sng ca in ultimii ani a fost admitere doar pentru cei cu studii superioare juridice.
si eu sunt in sala 14 la parter! :)
de curiozitate am verificat pe google maps,aprox cat mi-ar lua sa ajung cu autobuzul, deci de la statia de pe calea vitoriei pana la statia dimitrie cantemir sunt aprox 5 km (dpa calcule google maps), si imi zice ca ar dura 41 de minute cu atobuzul:O si 7 minute cu masina, si 50 de min pe jos, deci daca faci pasi mai mari intrec autobuzul :))
[ link extern ]
S-a afisat locatia unde vom da concursul.
Si repartizarea.
[ link extern ]
salut. imi poate careva recomanda un hotel bun si ieftin? pana acum am stat la niste rude (anii trecuti) dar acum e o situatie speciala...tre sa caut hotel