Accesul la apa se face acum pe o noua instalatie care si asta e cu semn de intrebare ( a fost facuta fara proiect si acum se cer din nou bani pentru proiect ) Noua instalatie este acum pe casa scarii si are ramificatii la fiecare apartament unde se monteaza un apometru.
Am montat apometru,cineva de po scara a notat indexul iar dupa acea a venit altcineva care pune alte apometre ,cere bani pe ele si pentru conducta de apa si care a spus ca de luna viitoare vor avea apa doar cei ce semneaza pentru recunoasterea vechii datorii. Vreau sa specific ca toti propietarii au datorie la "fosta " si ca multe alte scari din blocurile ce au facut parte din asociatia veche sau desprins de ea si au dat in judecata fostul administrator.
Poate noua asociatie de proprietari sa-mi conditioneze livrarea apei reci de datoria la vechea asociatie de locatari. Mentionez ca sunt probleme cu banii la vechea asociatie de locatari si ca cele mai multe scari de bloc sau separat(formand asociatii de propietari ) si lau dat in judecata pe vechiul administrator. Pe scara mea 3 persoane au facut o asociatie de propietari, au preluat datoria veche si acum nu vor sa ne dea apa rece daca nu recunoastem datoria veche. Mai mentionez ca noua asociatie vrea sa functioneze fara cenzori,contabil si tot ce tine de o asociatie legala. cum pot fi obligati sa intre in legalitate sa nu poata face ce vor ei si alti 2-3 simpatizanti?