avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate loredanaducu

Activitate loredanaducu

Buna seara,
Revin cu inca o nelamurire! Cei de la secretariat mi-au spus ca pentru perioada in care am fost in concediu medical de maternitate nu se calculeaza zile de concediu de odihna.
Aveti idee, Legea invatamantului prevede asa ceva?
Multumesc!
Multumesc mult!
Buna seara!
Am revenit de curand la serviciu, aproximativ o saptamana, din concediul de crestere si ingrijire copil! Mentionez ca lucrez in invatamant.
Am nascut pe 4 februarie 2013 si pana la data de 26 mai am fost in concediu medical de maternitate. Dupa aceasta data, pana pe 3 ianuarie 2014, am fost in concediu crestere si ingrijire copil.
Asadar, anul trecut scolar nu am beneficiat de zile de concediu de odihna si nici de remuneratie.
Intrebarea este, anul acesta pot beneficia de zilele de concediu de odihna si de remuneratia aferente anului precedent?
Multumesc mult!
Cu stima,
Loredana
Răspuns la discuția Perioada concediu crestere copil
Multumesc!
Bugetar, sunt profesor!
Multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului dumneavostra si pentru claritatea mesajului!
Eu doresc sa ma intorc la serviciu pe data de 3 ianuarie, insa am aflat ca este liber si in aceasta zi chiar daca se recupreaza. Pot relua activitatea intr-o zi libera? Daca nu, revenind pe 4 ianuarie este ok, tinand cont ca data nasterii copilului este 4 februarie? Sper sa nu fie libera si aceasta zi!
Cu drag,
Loredana
Buna ziua,
Copilul meu este nascut pe 4 februarie 2013, iar eu am optat pentru concediu crestere copil pana la varsta de un an. Cand am depus dosarul, mi s-a spus ca s-a dat o ordonanta de urgenta prin care este obligat si tatal la o luna de concediu crestere copil.
Intrebarea mea este: pentru a beneficia de stimulentul de insertie si in conformitate cu aceasta Ordonanta, eu cand ar trebui sa reiau activitatea?
Sotul nu doreste sa intre in acest concediu. Este obligat?
MULTUMESC!