avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate max9

Activitate max9

Multumesc!
Buna ziua!
Se poate depune vanzarea din casierie la banca ,prin transfer din contul personal al administratorului,cont deschis la alta banca?
In asteptarea raspunsului d-voastra,va multumesc anticipat!
Am predat vanzarea din casierie pentru depunere la banca. Patronul a facut transfer din contul dansului personal ,cont aflat la o alta banca,cu suma respectiva in contul societatii. Este corecta aceasta nota contabila 581 = 5311 si 5121 = 581 sau: 542 = 5311 si 5121 = 542?
Răspuns la discuția Semnare declaratii si bilant
Vă mulțumesc!


Buna ziua,
se pot intocmi declaratiile si bilantul de catre contabil si semnate de administrator cu semnatura lui electronica? Sau trebuie semnate si electronic tot de contabil?
Multumesc
Buna ziua!
As dori sa stiu daca administratorul unei societati poate semna bilantul cu semnatura electonica,iar contabilul cu cea olograf!
In asteptarea raspunsului d-voastra ,va multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns!
O zi frumoasa in continuare!
Buna dimineata!
As dori sa stiu daca pentru administratorul unei societati comerciale fara CIM exista vreo facilitate fiscala vizavi de suspendarea activități de comercializare cu amănuntul a produselor în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici,conform Ordonanței militare 2/2020.
In asteptarea raspunsului d-voastra,va multumesc anticipat!
Buna ziua!
As dori sa stiu ce se intampla daca s-a schimbat denumirea strazii pe care am sediul social,trebuie sa completez formularul 050 si sa-l transmit la registratura organului fiscal competent sau se modifica automat?
In asteptarea raspunsului d-voastra,va multumesc anticipat!
Buna seara!
Am inteles situatia si ne vom conforma legislatiei!
Va multumesc pentru raspuns!