avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate andreeabarbosu

Activitate andreeabarbosu

au voie jandarmii sa dea amenda vanzatorilor ca nu au preturile afisate pe produse?la ce au voie jandarmii sa te controleze cand vin in magazin?
as dori sa fac o achizitie intracomunitara.eu am o firma neplatitoare de tva si as dori sa stiu daca exista o posibilitate de a face achizitia fara sa platesc in tara tva
Răspuns la discuția Cum concesionez un spatiu public
stiti ce acte mi-ar fi necesare pentru a incheia acel contract?
am un magazin pe proprietatea mea si as vrea sa concesionez sau sa fac un contract de inchiriere pentru terenul din fata magazinului.acest teren este pe domeniul public fiind aproape de strada,si as dori sa fac o constructie provizorie,un foisor.cum sa procedez pentru a concesiona sau sa inchiriez acest spatiu?
am un magazin pe proprietatea mea si as vrea sa concesionez sau sa fac un contract de comodat pentru terenul din fata magazinului.acest teren este pe domeniul public fiind aproape de strada,si as dori sa fac o constructie provizorie,un foisor.cum sa procedez pentru a concesiona sau sa inchiriez acest spatiu?
as dori un model de act aditional la contractul de arenda prin care sa modific numele arendasului deoarece acesta era persoana fizica. iar acum e persoana fizica aurorizata.multumesc