avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Act aditional la contract de arenda
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Act aditional la contract de arenda

as dori un model de act aditional la contractul de arenda prin care sa modific numele arendasului deoarece acesta era persoana fizica. iar acum e persoana fizica aurorizata.multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:56, 6 Decembrie 2013
Nu merge cu act aditional caci se schimba de fapt una din partile semnatare ale contractului. Reziliati-l pe acesta si faceti un nou contract de arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arendare bonzai81 bonzai81 Buna ziua! Orice contract de arendare se inregistreaza la Consiliul local a unitatii administrativ teritoriale pe a raza careia se afla terenul arendat, ... (vezi toată discuția)
Daca arendasul devine intre timp persoana fizica autorizata / ... Irina Fechete Irina Fechete Daca arendasul devine intre timp Persoana Fizica Autorizata / Intreprindere Individuala / Intreprindere Familiala etc...cu acelasi nume, doar ca se ... (vezi toată discuția)
Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)