avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate elllisa

Activitate elllisa

Răspuns la discuția Beneficiarii noului cod penal
Buna dimineata . In legatura cu recursul am o nelamurire. Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: decizia penală nr. 14 - În temeiul art.385/15, punctul 1, litera b, Cod procedură penală, respinge, ca nefondat, recursul formulat de recurentul-inculpat împotriva Sentinţei penale nr.1.797/6.XII.2013 a Judecătoriei Sectorului III, Bucureşti - Secţia penală, din Dosarul nr. În temeiul art.385/17, alin.4, Cod procedură penală, raportat la art.383, alin.2, Cod procedură penală, deduce reţinerea şi arestarea preventivă începând cu data de 25.IX.2013 la zi. În temeiul art.192, alin.2, Cod procedură penală, obligă pe recurentul-inculpat la plata sumei de 400 lei, cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 200 lei, onorariul apărătorului din oficiu, se avansează din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din dafita eaI.2014.  Asta inseamna c ahotararea este definitiva si ca persoana incepe dupa acum sa isi execute pedeapsa fara sa se ma rejudece cazul? . Astept raspuns . Va multumesc.
Am inteles. Dar la un recurs in acest caz este posibil sa ii mai scada din pedeapsa sau e posibil sa ii mai dea in plus?
Inca o intrebare nu va suparati spuneti-mi mai pe intelesul meu cat executa defapt din pedeapsa de 2 ani si 4 luni?
ok am inteles. Va multumesc mult.
ok dar lui i se revoca beneficiul eliberarii conditionate pe durata executarii pedepsei principale , asta inseamna ca nu va putea iesi mai devreme pt buna purtare?
Buna. As dori si eu sa stiu ceva . Am un prieten care a fost condamnat la inchisoare primind o pedeapsa de 2 ani si 4 luni pt furt calificat , acesta este recidivist iar aceasta pedeapsa i-a fost contopita cu cea de 304 zile neexecuta ,urmand sa execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani de 4 luni . Dar acesta a mai primit inca o pedeapsa de 1 an pt conducere fara permis pe drumuri publice in forma continuata , aceasta pedeapsa contopindu-se tot cu pedeapsa neexecuta de 304 zile . pedepsele se contopesc toate iar ceea ce nu inteleg si nu stiu, cat va executa defapt si daca va putea beneficia si el de noul cod penal. Astept raspuns . Va multumesc.