avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate EDUARDM

Activitate EDUARDM

Bună ziua ! În cazul unui copil adoptat se acorda indemnizație creștere copil ? Dar bani de la o societate pe acțiuni unde lucrează unul dintre soți ?
Bună ziua ! Vă rog frumos să-mi spuneți și mie care este legea sau legile în care este stipulat dreptul de a te racorda la rețeaua de apă curentă de la rețea. Vă mulțumesc anticipat !
Buna seara ! Doresc va rog frumos o lamurire asupra unei probleme juridice. Tatal meu a fost asociat intr-o firma ( SRL ). A decedat in 2005. Dupa deces am fost nevoit sa ma judec cu asociata ca sa pot intra in locul lui conform actelor inregistrate la registrul comertului. Am castigat procesul si am intrat in societate. Deoarece nu era nici o posibilitate sa ma inteleg cu asociata, am hotarat sa ma retrag. S-a facut expertiza iar domnul avocat al asociatei mele a cerut sa se scada o suma de bani mentionand ca tatal meu nu a fost membru fondator. Mie nu mi se pare corect deoarece tatal meu a intrat in societate cu drepturi depline. In baza carei legi a putut sa afirme acest lucru domnul avocat al partii adverse ? Vi se pare normal ? Astept pareri va rog frumos. Cu respect !
Buna seara ! Doresc va rog frumos o lamurire asupra unei probleme juridice. Tatal meu a fost asociat intr-o firma ( SRL ). A decedat in 2005. Dupa deces am fost nevoit sa ma judec cu asociata ca sa pot intra in locul lui conform actelor inregistrate la registrul comertului. Am castigat procesul si am intrat in societate. Deoarece nu era nici o posibilitate sa ma inteleg cu asociata, am hotarat sa ma retrag. S-a facut expertiza iar domnul avocat al asociatei mele a cerut sa se scada o suma de bani mentionand ca tatal meu nu a fost membru fondator. Mie nu mi se pare corect deoarece tatal meu a intrat in societate cu drepturi deplina. In baza carei legi a putut sa afirme acest lucru domnul avocat al partii adverse ? Vi se pare normal ? Astept pareri va rog frumos. Cu respect !
Răspuns la discuția Permis suspendat
Buna ziua ! Daca fapta s-a petrecut la Craiova iar eu am domiciliul la Buzau, in conditiile in care nu mi s-a dat procesul verbal deoarece am refuzat sa-l semnez, mi s-a comunicat ca mi-l trimit prin posta la Buzau cei de la Politia Craiova, pot contesta prin avocat procesul verbal la Buzau ?
Buna seara ! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 3 intrebari :

1. Ce sanse de reusita am daca contest la tribunal un proces verbal prin care mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile care nu l-am semnat dar in schimb politistul a oprit un martor sa semneze? Mi s-a spus ca o sa-mi vina prin posta procesul verbal. M-am incadrat pe banda din stanga iar culoarea semaforului era verde si in loc sa fac stanga am condus pe directia inainte semaforul pentru aceasta directie fiind pe rosu . Mentionez ca intamplarea a avut loc la Craiova iar eu am domiciliul pe Buzau.

2. De cate ori ti se poate suspenda permisul de conducere intr-un an de la dobandirea lui fara sa fie nevoie sa dai examen pentru redobandire ?

3. In cat timp de la primirea prin posta se poate contesta procesul verbal ?

Va multumesc anticipat si astept un raspuns. Stima !

Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spuneti daca eu, in calitate de reclamant, in cadrul unui proces, imi schimb domiciliul pe alt judet dosarul se trimite la instanta din judetul respectiv sau ramane in judetul unde a fost deschis procesul initial ? Se poate sa se trimita legal la noua adresa de domiciliu din alt judet dosarul ? Va multumesc anticipat si astept un raspuns !