avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transcrierea unui autoturism de pe persoana fizică pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transcrierea unui autoturism de pe persoana fizică pe PFA?

Bună seara ! Se mai poate face transcrierea unui autoturism de pe persoana fizică pe PFA? Dacă da, care sunt costurile ?
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Transcriere auto Bogdi2 Bogdi2 Buna seara. Doresc sa stiu de ce acte e nevoie si in cat timp se poate realiza transcrierea unui autoturism aflat pe numele meu, pe cel al tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Taxa la inmatriculare auto dupa finalizare leasing lilianabln lilianabln Buna seara, am urmatoarea problema: am achizitionat o masina dupa finalizarea unui contract de leasing din iunie 2009 al unei persoane juridice, iar acum ... (vezi toată discuția)