avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate dumitrescu_corina_elena

Activitate dumitrescu_corina_elena

Buna ziua,

In momentul de fata, la actualul loc de munca am o vechime de 15 luni. Înainte am lucrat la o alta companie , tot pe un termen lung . As dori sa imi dau demisia de la actualul loc de munca și sa ma angajez in alta parte pe un salariu mai mare, momentan lucrez part time .
Acum, întrebarea mea este următoarea : cum anume se face calculul indemnizației mele ? Se ia in calcul și salariul noului loc de munca și se face media celor 12 luni(minim) lucrate ? In situația in care fac o pauza de 2 luni și ulterior ma angajez , sunt eligibila totuși pentru indemnizație ? Aceasta se calculează in baza veniturilor a 12 luni lucrate consecutiv sau cumulat in cei 2 ani dinaintea nașterii copilului ?mentionez faprul ca intenționam sa facem un copil in cursul aceștui an, prin urmare, acesta s-ar naște in 2019.
Buna ziua!

Am decis sa deschid acest topic din cauza faptului ca momentan nu am gasit nici un raspuns concret. Se poate face practica incepand din primul an de facultate?
Considerati ca exista cineva dispus sa "ia sub aripa" un student la inceput de drum?

Multumesc anticipat!
am citit acel topic inainte de a posta articolul meu. Din pacate raspunsurile postate acolo nu reflecta nici o informatie conlcudenta, asadar, nu am putut lua nici o sursa indicata de ceilalti useri.
Buna!

Sunt studenta la Drept si am nevoie de un dictionar juridic roman-spaniol pentru a aprofunda cunostiintele juridice in aceasta limba straina. Aveti idee de unde as putea achizitiona? Sau eventual vreun site? Am cautat in nenumarate randuri insa a fost in zadar.

Multumesc anticipat!