avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate janpopa

Activitate janpopa

Răspuns la discuția Carte de munca-inregistrari
In aceste conditii ce trebuie sa fac ? Patronul SRL-ului mi-a spus ca el isi aminteste ca ar fi platit contributiile ...Eu unde trebuie sa merg pentru a rezolva problema ?Ma gandesc ca mi-ar trebui o dovada ca s-au platit ? Sau automat cand m-am reangajat la el trebuia sa le plateasca?
In perioada mai 1994-august 2000 am fost angajat al unui SRL , iar din septembrie2000 pana in octombrie 2001,am lucrat in sectorul bugetar, apoi din noiembrie 2001 m-am reangajat la acelasi SRL la care mai lucrasem, problema mea este urmartoarea: in cartea de munca imi scrie ca "in perioada 01.08.1998-18.09.2000 firma nu face dovada virarilor cas,ps", deci perioada respectiva mi se ia in calcul la vechime ,respectiv la cotizatie pentrucalculul punctului de pensie . In carte pe toata aceasta perioada (1998-2000) s-au mai efectuat operatiuni,respectiv mariri de salariu .De aceea nu inteleg :eu am avut contract ,am semnat state de plata etc e posibil sa nu fii platit contributiile sociale ? Acesti doi ani imi trebuie neaparat la vechime/pensie.
Răspuns la discuția Varsta pensionare anticipata
Cred ca nu m-am exprimat corect, am 14 ani si 8 luni de grupa a-II-a ,deci 3 ani reducere varsta pensionare .
Buna ziua si la multi ani!
Am 59 de ani ,sunt angajat intr-o societate de stat,sunt unic intretinator de familie, am 35 de ani vechime si am 3 ani de grupa a -II a ,normal ca doresc sa mai lucrez pana as indeplinii toate conditiile iesirii la pensie (62 ani) .Mentionez ca sunt nascut in 29 august 1954. Problema mea este ca am fost trecut pe lista pensionarii anticipate, pot sa ma pensioneze anticipat daca nu am implinit varsta de 60 ani?