avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate Seth81

Activitate Seth81

Mda, bănuiam ca asa este. In cazul asta nu am decat sa le mulțumesc acelor mămici care au considerat ca acel parc este tomberonul domniilor lor.
Mulțumesc pt clarificare.
Buna seara, sper ca am ales bine secțiunea in care sa postez, in caz contrar imi cer scuze si rog sa fie mutat topicul acolo unde ii este locul.
Problema mea ar fi următoarea: in apropierea locuinței mele exista un liceu care are si un parculet destul de mare (chiar liceul unde am studiat si eu si sotia), dar in momentul in care am mers cu soția si cu fiul meu cu căruciorul sa ne plimbam prin acest parculet, am fost "informați" de o tanti de serviciu ca doamna directoare a dat ordin sa nu mai fie permis accesul cărucioarelor in acest parc pt ca ar fi fost niste cazuri can au lasat scutece si alte gunoaie.
Întrebarea mea ar fi daca doamna directoare are acest drept sau dacă exista vreun articol de lege pe care as putea sa-l invoc in fata dumneaei pt a-mi permite accesul. Vreau sa merg sa discut cu ea si as vrea sa am si o hartie pe care sa i-o arat in caz ca nu ne putem înțelege pe cai amiabile.
Va mulțumesc si sper ca am fost destul de explicit.
Răspuns la discuția Prelungire dovada permis
Vroiam doar sa multumesc tutoror celor care mi-au raspuns.
Am depus contestatie, dupa care nu am mai facut nimic si am asteptat sa imi vina instiintarea cum aceasta a fost respinsa. Am dus permisul, am stat o luna dupa care l-am luat inapoi.
Inca odata multumesc.
Va multumesc, cred ca am inteles ce trebuie facut, o ultima rugaminte mai am, un model de contestatie pt aceasta situatie pot gasi pe undeva? Presupun ca trebuie redactata o astfel de contestatie cand ma duc la judecatorie. Nu vreau nimic special, oricum nu va conta pt ca o voi retrage, imi trebuie doar ceva pe care sa o accepte si sa imi dea acel certificat de grefa cu care sa imi iau permisul.
Multumesc.
Va multumesc pt raspuns, ideea este ca procesul il voi pierde, nici nu vreau sa castig, vreau numai ca atunci cand il pierd sa nu imi mai adauge 30 de zile la perioada de suspendare.
Daca am inteles corect, ca sa nu se intample asta trebuie sa ma prezint la fiecare infatisare, sau este suficient sa spun ca vreau sa se judece in lipsa mea si atunci astept linistit verdictul dupa care merg si predau permisul pt 30 de zile?
Amenda am platit-o imediat dupa ce am fost oprit.
Multumesc inca odata.
In primul rand bine v-am găsit și sper sa ma poată ajuta si pe mine cineva cu răspunsul la o întrebare destul de simpla zic eu.
Acum 5 zile mi-a fost reținut permisul de conducere pt neacordare de prioritate la pietoni, fiindu-mi eliberata dovada pe 15 zile.
Întrebarea este: ce trebuie sa fac ca sa prelungesc dovada cu încă 15 zile după ce va expira pe 21.01.2014?
Am mere nevoie de permis fix in perioada când începe suspendarea, după încă 15 zile pot sta liniștit sa-mi ispășesc "pedeapsa".
Pe procesul verbal nu am avut nici o obiecție si l-am semnat, pt ca eram vinovat si nu mi se pare corect sa fac pe nebunul când am comis-o.
Va mulțumesc anticipat.