avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate mariag68

Activitate mariag68

Răspuns la discuția Al doilea job , timp de lucru
Multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua, am un job cu norma intreaga, colaborez la un proiect cu contract determinat pentru 4h timp de 2ani si mi s-a mai oferit ocazia sa colaborez la un proiect .Intrebarea mea este daca am voie sa mai am un contract de 4 h sau care ar fi varianta ideala?
Multumesc anticipat!
Buna ziua , as dori sa aflu daca pentru masura 6.4 ,vor incepe inscrieri si anul urmator,(pana in 2020)?
Daca am PFA productie cod CAEN 1623 cu sediul in mediu rural ma incadrez la aceasta submasura?
In acest an mai sunt fonduri nerambursabile care pot fi accesate de PFA-uri?
Discuție Poprire salariu
Buna ziua, am urmatoarea nelamurire:
am un angajat cu program de 4 ore, necalificat cu salariul minim pe economie si am primit doua instiintari prin care mi se solicita punerea a doua popririi pe venit in limitele stabilite de art.729.
Intrebarea mea este daca, conform art. 729 alin (3) la acest venit eu pot sa ii pun vreo poprire pe venit ?
Buna ziua, am depus actele pentru radierea unui auto personal la cererea propietarului, urmand sa vad ce fac cu el dupa ce il radiez. Intre timp o cunostinta m-a rugat sa i dau ei autoturismul.
Intrebarea mea este : daca ii fac act de donatie el poate sa inmatriculeze masina inainte sa o radiez si de la primarie ( eu am depus actele la politie urmand sa duc la primarie documentul pe care il primesc de la politia rutiera).
Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua, daca un angajat nu se prezinta 4 zile lucratoare la serviciu, nu anunta , nu prezinta concediu medical si nu poate fi contactat telefonic la nr. lasat pentru contact , cu ce art. se poate desface contractul de munca.
Singurul ar fi art.61 lit.a, dar trebuie sa respect toti pasii din lege sau este suficienta o nota explicativa?
Multumesc anticipat!
Multumesc!
Nu reusesc sa gasesc acest ordin .Daca il are cineva poate il posteaza ca si raspuns. Sunt propietar al unui teren situat pe marginea unui canal de desecare scos din uz si am primit o somatie sa daram gardul deoarece nu am voie sa-l construiesc decat la 2m de canal chiar daca este pe terenul meu.
Multumesc!
Sunt pfa inscris in registru operatorilor intracomunitari de la data de 14.04.2014.Nu sunt platitor de tva in tara si as dori sa aflu cum voi factura catre extern si daca trebuie sa depun vreun formular la anaf si care este acesta.