avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate David1991

Activitate David1991

Răspuns la discuția Divortul
daca se renunta la apel se poate legaliza in aceeasi zi k trebuie sa mergem in alt judet pt ca akolo a fost procesul
mi s-a spus azi k se poate legaliza hotararea oricand este adevarat sau trebuie asteptate cele 30 de zile
Răspuns la discuția Casatoria de urgenta
am inteles dar fara aceste hartii nu am putut face nimic si de aceea incercam sa ii spun domnului pt ca in noul cod civil la art 283 al 4 scrie ca se poate face mai repede starea civila de cele 10 zile cu aprobarea primarului pentru motive temeinice . care sunt acele motive nu stiu de aceea am intrebat
Răspuns la discuția Casatoria de urgenta
dar nici a noastra nu e vina pt ca asteptam hartiile de la divortul lui de 5 luni de zile si numai acum au venit dupa ce ca a expirat si dreptul de apel acum tebuie sa asteptam si 30 de zile k hotararea sa fie definitiva din cauza asta avem probleme . oricum multumesc de raspuns
multumesc frumos
Discuție Divortul
prietenul a divortat si procesul a fost in data de 27.09.2013 pronuntarea in data de 11.10.2013 cu drept de apel in 30 de zile insa actele au sosit numai pe 13.01.2014 trebuie sa mai astepte inca 30 de zile pentru a putea fi definitiva si irevocabila hotararea???? P.S. divortul a fost de comn acord
buna ziua sunt insarcinata in 8 luni prietenul lucreaza si va fi trimis in delegatie pentru aproape 3 saptamani am fost la starea civila si mi-au spus ca nu ma pot casatorii mai repede de cele 10 zile este posibil daca eu trebuie sa nasc mai repede de terminarea celor 10 zile??? imi puti spune legea si articolul unde as putea sa caut sa verific.