avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters311098

Activitate ContSters311098

Răspuns la discuția Ocupare abuziva spatiu comun
plamgere penala pentru infractiunea de tulburare de posesie deoarece sunteti coproprietar indivizibil si fortat si aveti dreptul sa folositi acel spatiu.
Răspuns la discuția Reprezentare
fiind vorba de un proces penal, reprezentare se poate face doar prin avocat. Daca dvs. sunteti curatorul fratelui mandatul se va da de catre dvs.
Răspuns la discuția credit prima casa
daca este coplatitor (si nu doar garant) atunci va fi fi trecut ca si cumparator al casei deoarece creditul prima casa este unul imobiliar, adica luat in vederea achizitionarii unei locuinte. Asadar nu va mai beneficia de decontarea chiriei. Poate va intelegeti cu banca ca logodnicul sa fie doar garant (poate impreuna cu parintii vostrii) si aparatamentul sa fie cumparat doar pe numele dvs., in acest fel se poate deconta logodnicului chiria.
Răspuns la discuția credit prima casa
depinde daca logodnicul vrea sau nu sa fie titular al contractului de vanzare-cumparare. Daca vrea sa ramana doar fidejusor (garant) atunci poate beneficia de chiria decontata (cu conditia sa mai aiba un contract de inchiriere valabil). Daca vrea sa fie si cumparator (coproprietar) al aparatamentului atunci nu mai are cum s obtina decontarea pt. ca are o locuinta.
Răspuns la discuția credit prima casa
In aceste conditii este evident ca nu mai poate beneficia de decontarea chiriei.
Etape rezolvarii problemei dvs:

incheiere contract autentic cu mostenitorii cu care ati semnat

sau, daca acestia nu vor

deschidere proces pentru dobandirea prin judecata

ulterior intabulare in Carte Funciara apartinan Orasului Gherla (nu puteti la Cluj-Napoca)
Este o veche meteahna a celor din primarii care confunda servitutile legale cu cele conventionale si cu limitarile de construire fixate prin PUZ-uri. Dvs. nu sunteti nicicum obligat sa "cedati" bucata de proprietate primariei deoarece dreptul de proprietate este ocrotit de constitutie si nu vi se poate lua decat prin expropriere cu despagubire justa. Trebuie sa faceti un cadastru in care sa se "traseze" acel drum si cred ca nu veti mai avea probleme dupa aceea. vorbiti cu un cadastrist.
Nu inteleg de ce trebuie sa va agitati dvs. Dvs. sunteti dobanditor de buna credinta si puteti sta in pasivitate presupusii mostenitorii fiind cei care trebuie sa faca demersuri.
Răspuns la discuția Penalitati furnizori
Trebuie sa va puna la dispozitie contractul de prestari servicii in care trebuie sa fie aratate clar cum se calculeaza penalitatile. Daca se impune atunci in instanta se va efectua si o expertiza contabila.
Răspuns la discuția Expertiza MLPAT
Ideea este ca tot va trebuie ca Proiectul sa fie vizat de un expert MLPAT daca este vorba de o constructie care necesita aceasta verificare. Verificare MLPAT inseamna sa fie verificat proiectul de un verificator atestat.